NY PRIS! Godt vedlikeholdt arkitekttegnet enebolig med landlig beliggenhet - Nytt tak 2016- Pent opparbeidet hage

Øvrabøvegen 71

Primærrom 135 m²
Bruksareal 215 m²
Tomt 973,5 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1963
Prisantydning kr 1 890 000

Beskrivelse/detaljer

- Godt vedlikeholdt familiebolig med landlig og tilbaketrukket beliggenhet - Stor og pent opparbeidet tomt i solrike omgivelser - Nytt tak 2016 - Stor stue pusset opp i 2016 - De fleste vinduer er byttet i 2016 - Frittstående garasje med ny port 2016 - Boligen er tegnet av arkitekt Johannes Staveland - Korte avstander til barnehage, skole og idrett Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over tre etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Gang, mellomgang, boder og vaskerom. 1. etasje: Vindfang, gang, kjøkken, stue, dusjrom, wc og soverom x 2 stk. Loft: Gjesterom. Parker bilen i lukket garasje, og ta deg videre inn i denne godt vedlikeholdte boligen. Boligen er tegnet av arkitekt Johannes Staveland. Eiendommen ligger fantastisk flott til i solrike og landlige omgivelser på Øvrabø, Torvastad. Her kan en holde seg for seg selv, uten å bli forstyrret av naboer i noen særlig grad. Hagen er uten innsyn. I nærheten har man tilgang på alt det man til daglig vil ha behov for. Det kan blant annet nevnes barnehage, skole, butikker, bank, frisør, lege og apotek. I tillegg til to av Haugalandets flotteste idrettssentre. Stor og lys stue, med store vindusflater. Her har det i 2016 blitt pusset opp vegger og brannmur. Tapet på vegger og parkett på gulv. Vedfyr sørger for den rette stemningen og varmen. Stort sett alle vinduer i boligen er byttet ut i 2016, og det ble dette året også byttet tak. Kjøkkenet er av god størrelse, har en eldre innredning, men god plass for spise-gruppe. Lyse overflater på vegger og belegg på gulv. Utgang til en koselig liten frokost-terrasse. Bad med nyere dusjkabinett, og praktisk innredning. Belegg på vegger og fliser på gulv. Toalettrom like ved. Hovedetasjen har to soverom like ved kjøkken. Begge er av god størrelse, har laminat på gulv og tapetserte vegger. Godt med plass for garderobe. På loftsetasjen har man et gjesterom, og et stort uinnredet loftsareal. Her har man store muligheter. Det ligger her et uforløst potensial i boligen! I kjelleretasjen har man masser av god lagringsplass i flere boder. Eget vaskerom har man også, i tillegg til egen utgang. Uteområdene og hagen på denne eiendommen er virkelig noe å oppleve. Ikke mange eiendommer med like solrik beliggenhet, i tillegg til å ligge såpass landlig og usjenert. Her kan man virkelig roe ned tempoet, og slappe av. Eiendommen er pent opparbeidet med en flott gressplen, terrasse, flotte busker og trær, og ellers flott beplantning i bed. Kom på visning for å få det rette inntrykket av denne boligen!

Beliggenhet

Sentral beliggenhet nær Bø ungdomsskole. Her har man nærhet til sjø, gode bussforbindelser, og kort avstand til alt det Avaldsnes sentrum har å by på. Her kan man blant annet nevne bank, apotek, barnehage, barneskole, frisør, post og dagligvarebutikk. Ikke langt unna eiendommen finner man flere flotte idrettsanlegg. Blant annet idrettslag anlegget på Håland, som meget mulig er det flotteste på Karmøy. Her finnes flere fotballbaner, fri-idrettstilbud, og ikke minst bygdas nye flerbrukshall som ligger like ved nye Torvastad Skole og Kultursenter.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I enkel garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Til info er stekeovn av eldre dato og klar for utskiftning. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette