ÅBØBYEN: Flott, oppusset bolig med særpreg, 5 soverom, 2 bad, 2 stuer m.m.

Parkveien 91

Primærrom 173 m²
Bruksareal 185 m²
Tomt 326 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1935
Prisantydning kr 2 100 000

Beskrivelse/detaljer

- Boligen er nydelig oppusset og har gjennomgått betydelige oppgraderinger de siste årene. Bl.a. nytt kjøkken, nye vinduer, nytt tak og takrenner, nytt sikringsskap, nytt stålrør i pipe m.m. - Kjeller: Gang, kjellerom/soverom og bad/vaskerom/badstue. 1. etg.: Trapperom, gang, wc, stue og kjøkken. 2. etg.: Gang, bad og 2 soverom. Loft: Gang/loftstue, soverom/kontor og soverom/hobbyrom. - Eiendommen ligger helt i utkanten av Åbøbyen sentralt i Sauda. Turterreng i nærområdet. Gangavstand til alle fasiliteter i sentrum med blant annet oppvarmet utebasseng, spisesteder, kino, pub og shopping. - Fin hage med en terrasseplatting med markise. Enda en terrasseplatting med tett tak og sidevegg for lun og skjermet sitteplass. Noe plen. En frittstående bod. Singlet og planert uteområde med kubbesteinsmurer mot plen. Hekk og gjerde rundt eiendommen.

Innhold / standard

Flislagt trapp med smijernsrekkverk og overbygget inngangsparti med ny ytterdør til gang med laminatgulv og trapp opp til loftsetasjen. Malte panel på vegger og tak og glassdører til både stue og kjøkken. Trapperom ned til kjeller herfra. Wc med flislagt gulv, wc, moderne servant med dobbelt underskap og speilskap. Panelovn. Kjekt kjøkken med flott innredning med underlimt vask i laminatbenkeplate, int. oppvaskmaskin, int. komfyr, int. micro, int. induksjon koketopp, int. kjøleskap og moderne Siemens StudioLine vifte. Profilerte takplater og plissè gardiner i vindu. Laminatgulv. Malte gipsvegger. Det er døråpning uten dør til stue. Stue med laminatgulv, flott og moderne vedovn med glassfront på 3 sider. Varmepumpe. Malte gipsvegger. 2. etg.: Flott hvitmalt trapp opp til andre etasje og gang med laminatgulv. Det er trapp videre opp til loft over andre etasje. Plissè gardin i vindu. Veldig stort bad med store fliser og varmekabler på gulv, dusjhjørne, spotter i tak, fuktstyrt vifte, lamellgardin, vegghengt toalett, to vasker med dobbelt underskap under begge vaskene. To speil. Dobbelt soverom med lakket heltre gulv, huntonittplater på vegger, panel i tak, dobbelt garderobeskap og rullegardin i vindu. Dobbelt soverom2 med lakket heltre gulv. huntonittplater på vegger, rullegardin og dobbelt garderobeskap. Loft: Trapp opp til loftstue med laminatgulv og spotter i tak. Ett soverom3 med laminatgulv, persienner i vindu og malte tapeter på vegger. Soverom4 med laminatgulv, takvindu (eldre enn de andre vinduene som er skiftet). Malte vegger og tak. Kott. Kjeller: Trapp i eget trapperom først ned til halvplan med flislagt gulv og utgang til hagen. Så ned et halvplan til ned til gang med flislagt gulv, varmekabler og malt trekledning på vegger. Kjellerrom som fremstår som et soverom, men som ikke er godkjent som det pga størrelsen på vinduet. Heltre gulv. Malt panel på vegger. Bod med malt betonggulv, malt betongvegger, opplegg for ekstra frysebokser. Varmtvannsbereder er plassert her (ingen sluk). Rør-i-rør fordelerskap mangler, men rør kommer ned her. Bad/vaskerom med fliser og varmekabler på gulv, dusjhjørne, moderne servant med underskap, utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel og wc. Badstue med inngang fra bad/vaskerom. Kjøkken fra Kvikk (2018). Nye vinduer i hele huset (2011). Aluminium takrenner og nedløp. Nedløp dreneringsrør. Nytt tak og undertak (papp, lekter og takstein) i 2012. Ny fuktsikring av grunnmur mot nord i 2013. Nytt sikringsskap i 2018. Nytt stålrør i pipa (2016). ADSL Internet fra Telenor. HomNet har bestemt at det skal bygges ut fiber i Åbøbyen. Planleggingen er under arbeid og selve arbeidet vil starte så snar det lar seg gjøre. Offentlig vann og avløp.

Beliggenhet

Eiendommen ligger helt i utkanten av Åbøbyen sentralt i Sauda. Turterreng i nærområdet. Gangavstand til alle fasiliteter i sentrum med blant annet oppvarmet utebasseng, spisesteder, kino, pub og shopping. For de som liker godt å fiske i elva kan man kjøpt fiskekort av Sauda Jeger og Fisk. Kort kan kjøpes på G-Sport i sentrum. Sauda Skisenter er et norsk vintersportsted som ligger i Svandalen, i underkant av åtte kilometer fra Sauda sentrum og er et av de største skisentrene på Vestlandet. Videre er Sauda skisenter blitt kåret til regionens beste skianlegg. Her er det muligheter for preparerte løyper i alle vanskelighetsgrader, eller flotte turmuligheter på langrenn. Besøk http://www.saudaskisenter.no/ for mer informasjon. Her remses det opp blant annet; - 3 stk T-heiser, og 2 stk tallerken heiser (totalt 5 heiser) - 1 stk skibånd på 200 m - Mange nedfartsmuligheter med ulik vanskelighetsgrad - Lengste nedfart på 5 km - Snøkanonanlegg - Familieområde med heis og skileik aktiviteter - Skiinstruksjon - Kveldskjøring med flombelyst nedfart på 900 meter - Eget servicesenter med kafeteria og 300 m2 terasse mot bakken. - Skiutleie m/skishop og skiverkstad - Paraplybar med Afterski - Parkering for opptil 800 biler - Turmuligheter i oppkjørte løyper og uberørt terreng - For turløyper se www.skisporet.no Ellers har Svandalen og Sauda et fantastisk turterreng med gode fiskemuligheter. Til og med golfbane har man tilgang på. Dermed kan man ha det moro året rundt. Sauda byr på mange kulturtilbud. Feks har man Saudadagene hvert år med flotte konsertopplevelser. Ferjefri forbindelse mellom Stavanger og Ryfylke. Den undersjøiske tunnelen Ryfast ble ferdig i 2019 og gav vesentlig kortere og mer fleksibel transport til og fra regionen.

Adkomst

Fra sentrum følger man veien i retning smelteverket. Like før broa over til smelteverket tar man av til venstre opp i Haakonsgaten. Følg veien oppover forbi Sauda stadion og ta til høyre inn i Parkveien. Boligen er merket med ”Til Salgs” skilt.

Parkeringsforhold

På egen tomt.

Oppvarming

Vedovn (2016) og varmepumpe i stue. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti. - Tegninger på huset som er mottatt av kommunen er mangelfulle med kun plantegning av èn etasje. Innredning av soverom og oppholdsrom på loft og i kjeller må antas at ikke er godkjent og omsøkt i kommunen. Se takstrapport og mer spesifisert under "innhold". - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 52 500
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 53 670

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette