SKUDENESHAVN - Lettstelt og flott leilighet midt i hjertet av byen - God standard - Dagligvarebutikk i underetasjen

Postvegen 34 B

Primærrom 68 m²
Bruksareal 70 m²
Tomt 3535 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 1
Byggeår 2002
Prisantydning kr 1 995 000
Felleskost kr 451

Beskrivelse/detaljer

- Velholdt og fin leilighet over 2 plan - Meget sentralt (midt i sentrum) - Lettstelt - Heis - Dagligvarebutikk i underetasje - Gåavstand til alt en trenger - God standard - 1 soverom - Bad + gjestetoalett + vaskerom - Kjekk terrasse ved inngangsparti (solrik) - Utvendig sportsbod (nr 4 fra venstre)

Innhold / standard

Leiligheten er over 2 etasjer og inneholder: 1.etasje: gang, wc, vaskerom, stue, kjøkken og bod. 2.etasje. gang, bad og soverom. Kott. Utvendig sportsbod Boligen ble ferdigstilt i 2002 og holder god standard, bl.a: - Heis i bygget - Rør i rør system - Automatsikringer - Flott helfliset bad - Pent kjøkken med ekstra takhøyde (god romfølelse) - Downlights i stue

Beliggenhet

Meget sentral og flott beliggenhet midt i hjertet av Norges sommerby Skudeneshavn. Her kan en bare ta heisen ned til dagligvarebutikk og alt av butikker som byen kan tilby ligger like i nærheten. Gåavstand til bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, flotte turområder og gamlebyen.

Adkomst

Følg RV-47 sørover forbi den gamle Statoil-stasjonen i Skudeneshavn. Ta deretter 2.veg til høyre inn på Selvåg (ved Coop Extra). Ta så til høyre med en gang og kjør opp på taket. Leiligheten kommer så på høyre side.

Parkeringsforhold

På egen parkeringsplass samt gjesteparkering.

Oppvarming

Varmekabler på bad og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Oppvaskmaskin og komfyr medfølger i handelen. Restrende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Attestasjonsgebyr kr 172
Tinglysning skjøte kr 525
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Boligkjøperforsikring (valgfri) kr 6 500
Total kr 7 722

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette