Vikedal: To tomter for to tomannsboliger

Holmen

Tomt 3048,9 m²
Boligtype Boligtomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 700 000

Beskrivelse/detaljer

- 2 selveier tomter, som begge grenser mot ferskvann mot nordøst. Tomtene har hhv ca. 26,5 og 27,5m grense mot vannet. - Vei på eget bruksnummer 47 fra tomtene og frem til offentlig vei. Her medfølger i kjøpet en eierandel på 4/6 av denne veien. - I området tillates oppsatt to tomannsboliger med tilhørende anlegg. Området kan bebygges med inntil 40% BYA. - Tomannsboliger med garasjer plasseres evt som vist på vedlagt illustrasjonsplan som er bindende for område G. Vindafjord kommune kan tillate mindre avvik fra illustrasjonsplan.

Innhold / standard

Beliggenhet

Beliggende i Vikedal sentrum med gangavstand til alle butikker og den flotte sandstranda i Vikedal. Vikedal har også en av landets beste motocrossbaner. Ellers har Vikedal gode jaktområder, spesielt på hjort. Vindafjord kommune har definert Vikedal som et satsingsområde for turisme. Flere populære festivaler i nærområdet som Roots festivalen, fiskefestival og Ølmedal rundt.

Adkomst

Når en kommer fra Sandeid og har kjørt over broen i Vikedal tar en av til høyre ned i retning Vikedal Camping. Ta så 3. vei til venstre og en får da tomtene på venstre hånd etter ca. 70m.

Parkeringsforhold

Frittstående garasjer/carporter/uthus <50kvm. skal plasseres minimum 2m fra regulert veiside og 1m fra nabogrense. Det skal etableres minst 1,5 parkeringsplass til hver boenhet.

Diverse

Eier av gnr. 68 bnr. 49 snr. 1 og 2 har rett til adkomst og parkering for inntil to biler pr. seksjon, på gnr. 68, bnr. 47 mot at hver seksjon svarer for 1/6 av omkostninger til vedlikehold av vei og parkeringsarealer på gnr. 48. bnr. 47.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Geir Hetland
  • Tittel Megler MNEF
  • E-post geir@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4795043047

Del dette