Førre – Pen leilighet med trappefri adkomst og fritt utsyn - Opparbeidet og velholdt uteområde. Rolige omgivelser

Rindane 18

Primærrom 67 m²
Bruksareal 67 m²
Tomt 900,9 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2003
Prisantydning kr 1 750 000
Felleskost kr 200

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder følgende rom: Gang, stue/kjøkken, gang/kontor, 2 soverom og vaskerom/bod. Utendørs: Uisolert bod. Egen parkering på byggets fremside. Beskrivelse av innhold og standard: Åpen løsning mellom stue og kjøkken. Det ble lagt nytt laminatgulv 2015 i stue og kjøkken. Stuen har utgang til terrasse. Norema-kjøkken med ny benkeplate, ny uttrekkbar Norema Iq-benk og nye håndtak fra 2017. Det er totalt 2 soverom i leiligheten. Baderom med varmekabler og fliser på gulv fra 2008 . Våtromsplater på vegg og nytt dusjkabinett fra 2020. Det er skjult opplegg for vaskemaskin på badet. Generell info om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Rør ligger klar til sentralstøvsuger. - Tilrettelagt for livsløpstandard. - Enkel trappefri adkomst. - Balansert ventilasjon.

Beliggenhet

Populært boligområde i Førresdalen - stille og rolige omgivelser. Veletablert boligfelt med folk i alle aldre. Gangavstand til Førre barneskole. Det er også kort vei til barneskole, ungdomsskole og barnehager. Her er det også idrettsanlegg tilhørende Stegaberg IL, samt nye Steinsvik Arena, som er en stor flerbrukshall. I samme området finner man ei stor lysløype. Gode muligheter også for å ta seg en tur i fjellet med tursti til Helgelandsfjellet rett i nabolaget. Coop Extra dagligvarebutikk er en kort gåtur unna. I samme bygg finner du nyetablert treningssenter og Apotek 1. Rett ved boligen er det et stort grøntareal. Her er det rekreasjonsmuligheter for store og små med lekeplass, sittegrupper, fotballbane og tennisbane. Det er 6 km til handelssentrum på Raglamyr og 4 km til Aksdal.

Adkomst

Ved det nye tofeltskrysset i Førre ved Førrestunellen følg veien opp til Rindane, på motsatt side av "Andedammen". Følg veien et lite stykke. Du får boligen på din høyre side. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Parkering på egen parkeringsplass. Reseksjonering kan sees ved henvendelse til megler.

Oppvarming

På badet er det gulvvarme. Det er pipe, men ikke montert ildsted. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Lampen som henger over kjøkkenbordet følger ikke med i handelen. Komfyr og oppvaskmaskin medfølger i handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse. Resterende frittstående hvitevarer medfølger ikke handelen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 43 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 44 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette