Skudeneshavn - Stor flermannsbolig med 3 seksjonerte leiligheter med flott utsikt og beliggenhet. Unik mulighet.

Søragadå 73 C

Primærrom 357 m²
Bruksareal 386 m²
Tomt 408 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Eierseksjon
Soverom 7
Byggeår 1878
Prisantydning kr 6 490 000
Felleskost kr 500

Beskrivelse/detaljer

- Stor flermannsbolig med 3 seksjonerte leiligheter i idylliske Søragadå - Store og innholdsrike leiligheter - Store oppgraderinger, ombygget i 2001. - Mye sjarm - Fin sjøutsikt - Sjelden mulighet - Flislagt baderom i snr 1 og 2. - Leilighetene kan også selges hver for seg. Pris Snr 1: kr 2 550 000,- Snr 2: Kr 2 550 000,- Snr 3: kr 1 750 000,- Bør ses og oppleves

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 etasjer med 3 seksjoner. Snr 1: 2.etasje: bod, Vindfang, kjøkken, spisestue, stue, hall 3 soverom, toalettrom og bad/vaskerom. Trapper opp til hems. Del mot øst: Stue og bad. Bod i Underetasjen. Snr 2: Underetasje: kjellerstue og toalettrom. 1.etasje: entre/gang, 2 soverom, bad/vaskerom, stue/kjøkken og trappegang. snr 3: Underetasje: Gang og 3 stk boder. 1. etasje: entre/gang, 2 soverom, bad/vaskerom og stue/kjøkken. Boligen ble rehabilitert i 2000/2001. Det ble bl.a montert nye yttervegger med asfaltplater, isolasjon og innvendige tak. Bygget opp nye innvendige vegger, etasjeskille og takverk, på innsiden av den opprinnelige konstruksjonen i 2001. De fleste vinduer og dører ble skiftet i 2001. Taktekking opplyses til å være fra 1977, mens undertaket og sperrer skal være nyere. (taktekking ble tatt ned og lagt opp igjen). Kjøkken og baderom er fra 2001.

Beliggenhet

Flott beliggenhet i attraktive gamlebyen i Norges sommerby Skudeneshavn. Den gamle bebyggelsen her består av i overkant 200 hus, uthus, sjøboder og sjøhus. De aller fleste av dem ble bygd i midten på 1800-tallet, og de fleste av dem ser omtrent ut som de gjorde den gang. Skudeneshavn og Søragadå fikk i 1990 2.plass i konkurransen om "Norges mest bevarte småby). Søragadå er en levende bydelm og det bor fastboende i de aller fleste bolighusene. I tillegg finner du gallerier, utstillinger av husflid og brukskunst, kafeer og ikke minst museet i Melandsgården. Gåavstand til alt en trenger.

Adkomst

Følg Søragadå og boligen kommer på høyre side når du kan svinge inn til parken. (Ved visning parker gjerne på ferjekaien gå opp bakken og boligen kommer på din venstre side).

Parkeringsforhold

Det er plass til 3 biler en til hver leilighet på gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. -Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Kaien tilhører Karmøy Kommune. - Til info er det tinglyst en privat obligasjon som blir sendt til mortifikasjon til Statens Kartverk. Det kan ikke være overtagelse før den er slettet. - Selger informerer om at det vil bli tinglyst Rettighet for gnr: 77 bnr 614 til å være tilknyttete felles pumpestasjon og tilknytting vann. Gnr 57 Bnr 614 skal også ha tinglyst gangrett gjennom parkeringsplass/tun. Iflg møte med kommunen skal de da ta bort eksisterende ped og lage større parkering. - Del mot Øst tilhørende snr 1 er godkjent som bod, men er i dag innredet til stue, bad og soverom. Kjelleretasje til snr 2: er også godkjent som bod. men er i dag innredet bad og kjellerstue. Dette er ikke omsøkt og godkjent hos Karmøy Kommune. - Hjemmelshaver på snr 1. er ikke selger. Papirene er under behandling. Dette vil være på plass ved overtakelse. Kontakt megler for mer informasjon. - Som kjøper kan ikke en person stå som eier av alle seksjonene, da må vi reseksjonere eiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon. - Leilighetene kan selges hver for seg. Søragadå A snr 1: pris kr 2 550 000,- Søragadå B snr 2: pris kr 2 550 000,- Søragadå C: snr 3: pris kr 1 750 000,- - Eiendommen er registrert i kommunen med SEFRAK minne. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Aud Mona Are Aase
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post audmona@em-a.no
  • Mobil +4746977044

Del dette