Enebolig med 70 kvm garasje og stor tomt - Beliggende på en høyde med spektakulær utsikt

Øklandsvegen 546

Primærrom 155 m²
Bruksareal 196 m²
Tomt 1777,00 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Prisantydning kr 2 750 000

Innhold / standard

Eneboligen ligger på et høydedrag og har helt nydelig utsikt utover Vestvikvågen. Denne utsikten vil du aldri ble lei av. Romslig tomt på 1777 kvm og 70 kvm garasje med målbart areal på 32 kvm på garasjeloftet. Boligen fremstår i god stand og er innredet i tidsriktige farger. Boligen har bla. 5 soverom, 2 bad og direkte adkomst til garasjen i boligen. Boligen er innredet over 3 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: vindfang, gang, soverom, bad, vaskerom, bod, bod, verksted-rom med adkomst til garasje. 2. Etasje: stue, kjøkken, 2 soverom og bad. Loft: gang og 2 soverom(ikke søkt godkjent innredet). Utendørs: Dobbel garasje (70 kvm) med stort loft. Utestue. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til terrasse. Utsikten fra stuen er til å drømme om. Stuen er, som resten av boligen, innredet i tidsriktig og moderne farger. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: ovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Solid kvalitetskjøkken. Hovedsoverommet er av god størrelse og har utgang egen balkong. Det er totalt 5 soverom i boligen. Hovedbadet er er helfliset og har dusjkabinett og varmekabler. Bad nr 2 har belegg på gulv og tapet på vegger. Dusjkabinett. Generell informasjon om boligen: - Mulighet for Altibox i luftlinje. - Ny varmtvannstank 2018.

Beliggenhet

Vestvik/Auklandshamn Boligen ligger på et høydedrag over Vestvik og har en utsikt til vågen som en nesten bare kan drømme om. Meget landlig beliggenhet.

Adkomst

Fra E39 tar du inn mot Auklandshamn. Ta 3. avkjørsel til venstre etter å ha passert Vestvikvågen. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Stor garasje på 70 kvm i tillegg til at det er garasje i flukt/direkte inngang til boligen. Ellers god plass i gårdstunet.

Oppvarming

Klebersteinsovn i stue som varmer langt og lenge. Hovedkilde til oppvarming er varmepumpe. Varmekabler på et av badene. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen. Innredning på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. Fasadeendring med vindu på loft er ikke omsøkt.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 68 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 69 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette