Søre bydel - Attraktivt 3(4) roms leilighet over 2 plan. Egen inngang. Solrik balkong.

Valhallgata 1

Primærrom 81 m²
Bruksareal 81 m²
Tomt 3221 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 1954
Prisantydning kr 1 150 000
Andel fellesgjeld kr 75 765
Totalpris kr 1 225 765
Felleskost kr 3 486

Beskrivelse/detaljer

- Leiligheten har egen inngang fra bakkeplan - Spennende løsning over 2 plan - Kjøkken oppgradert - Stue med utgang til solrik balkong - Opprinnelig 3 soverom, nå 2. - Bad med dusj - Rolig og barnevennlig beliggenhet rett innenfor bomringen - Kort vei til butikker, sentrum m.m.

Innhold / standard

Her har man egen separat inngang til vindfang med garderobeplass. Pent kjøkken med god skap og benkeplass. Stue med vedovn og utgang til solrik balkong mot vest. Trapp opp til 2. etasje. Denne etasjen består av mellomgang med praktiske plassbygde kott. 2 gode soverom. Det ene soverommet er opprinnelig 2 som har blitt slått sammen. Enkelt å tilbakeføre. Bad med belegg på gulv og våtromstapet. Dusj. Det er i tillegg en stor kjellerbod.

Beliggenhet

Valhallgata 1 ligger i et attraktivt område med korte avstander til alt av hva man til daglig vil ha behov for. Her kan man spasere ned til Haugesund sentrum. Like i nærheten finner man blant annet barnehager, treningssenter, skoler og butikker.

Adkomst

Fra Karmsundgata tar du inn ved WF Motor. Følg veien innover og Valhallgata 1 ligger som første blokk på høyre side

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på borettslagets grunn.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Kollektivt tilknyttet Get med grunnpakke TV og internett.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette