Risøy - Bolig over 3. etasjer med sentral beliggenhet - Stor terrasse med gode solforhold og sjøutsikt - Garasje!

Sundgata 169

Primærrom 88 m²
Bruksareal 134 m²
Tomt 200 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1892
Prisantydning kr 1 490 000

Beskrivelse/detaljer

Eldre bolig med sentral beliggenhet i Haugesund sentrum på Risøy med stor terrasseflate med gode solforhold utsikt til sjøen og Smedasundet. Garasje under terrasse med støpte vegger/tak, ingen adkomstvei til garasje. Boligen er innredet over tre etasjer. Underetasjen med lokale med bar som har 2,7 m takhøyde, vindu og dør ut mot Sundgata. I andre- og loftsetasjen rommer boligen trapperom, gang, 2(4) soverom, disponibelt rom, bad, kjøkken og stue. Boligen har behov for noe vedlikehold/oppgraderinger med holder innvendig grei utleie-standard. Velkommen på visning av Sundgata 169!

Innhold / standard

Underetasjen: Lokale med gang, toalett og stort rom med bar. Stort rom har 2,7 m takhøyde, store vindu og dør ut mot Sundgata. I 1. etasje: Trapperom, gang, soverom, kjøkken og stue. I 2. etasje: Gang, disponibelt rom og 1(3) soverom og bad. Soverom 2 og 3 i loftsetasjen har nok for lite vindu til å møte krav for å regnes som soverom. - Eldre enebolig oppført i ca. 1900. - Innvendig normal utleie-standard. - Grunnmur i teglstein/lødd stien. - Fasade har behov for vedlikehold. - Vinduer fra 1978, 80, 81, 82 og 93. - Taktekke er skiftet etter byggeår. - Hovedsikring av typen skrusikring. - Resten i eldre automatsikringer. - Innlagt tv/internett fra Altibox. - Garasje m/støpt gulv/vegger/tak.

Beliggenhet

Sundgata 169 og Risøy ligger sentralt i Haugesund. På terrasse-platting utenfor boligen har en gode solforhold og utsikt mot sjøen, Smedasundet og over til indre kai. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. En går lett over til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens rekke resturanteter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler.

Adkomst

Når en kommer over Risøybroen ta veil til høyre, en kjører da i Garpeskjærvegen. Ta deretter tredje vei til høyre innpå Fløttmannsgata, følg denne til endes og ta vei til venstre. En vil da få Sundgata 169 som fjerde bolig på høyre side av veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

Peisovn i stue. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Soverom 2 og 3 i loftsetasjen har nok for lite vindu til å møte krav for å regnes som soverom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Det er ikke mottatt originale tegninger fra kommunen og innredning i kjeller og på loft avviker er antakeligvis ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Eiendommen er registrert i kommunen med SEFRAK minne.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette