Innholdsrik enebolig med lettstelt tomt - Sentral beliggenhet - Asfaltert gårdsrom - Garasje i flukt med bolig!

Klossteinvegen 8

Primærrom 160 m²
Bruksareal 193 m²
Tomt 762,4 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1976
Prisantydning kr 2 090 000

Beskrivelse/detaljer

- Kjekk og innholdsrik familiebolig med sentral beliggenhet i Kopervik - Boligen ligger flott til i solrike omgivelser - Nytt vaskerom (2018) - 3 soverom - 2 stuer - 2 kjøkken - Boligen har enkelte oppgraderingsbehov - Flere terrasse områder - Lettstelte uteområder, med blant annet gressplen og asfaltert gårdsrom - Garasje i flukt med boligen - Gangavstand til både Bygnes og Kopervik sentrum Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Gang, m trapp, wc, vaskerom/dusjrom, soverom og kjellerstue/kjøkken. 1 .etasje: Gang, bad, soverom x2, stue og kjøkken. Godt med parkering i stort og rommelig asfaltert gårdsrom, eller lukket garasje i flukt med boligen. Romslig og luftig gang er det første som tar en imot i denne kjekke familieboligen. Fliser på gulv. Stor kjellerstue med både soverom og kjøkkenkrok. Her har selger fått satt inn Ikea kjøkken i 2011. Lyse og pene overflater. Nytt vaskerom/bad med dusjnisje som er pusset opp i 2018. Dette rommet fremstår som tidsriktig og moderne! Toalettrom, og soverom av god størrelse like ved. I hovedetasjen har man et praktisk, eldre kjøkken. Malte overflater på vegg, laminatgulv og hvite fronter på kjøkkeninnredning. Hvitevarer medfølger handelen. Stor stue, som naturlig er inndelt i flere soner. Her har man nok av plass til både salonger, tv-stue del og spisebord. Herlig takhøyde, og mye naturlig lys inn de store vindusflatene i rommet. Selger har satt inn varmepumpe og en flott peisovn. Utgang til solrik og skjermet terrasse. Dette er en av flere på eiendommen! Fullfliset bad som av selger opplyses å være fra 2002, like ved hovedetasjens to soverom. Hovedsoverommet er av meget god størrelse, med stor garderobe og utgang til balkong. Eiendommen fremstår som lettstelt og godt vedlikeholdt. Her har det blitt lagt opp til en så lettvint tilværelse som mulig. Stort asfaltert gårdsrom, delikate bed, og flott gressplen. Flere solrike terrasseområder.

Beliggenhet

Boligen ligger flott til i Kopervik. Dette er et rolig og barnevennlig strøk, med kort avstand til det aller meste. Kun en kort spasertur unna finner man blant annet handelsmulighetene i Kopervik sentrum, kommunale tjenestetilbud, lege, frisør, turmuligheter, skoler og barnehager. For de sportsinteresserte, kan man også ta turen til Åsebøen, hvor Kopervik Idrettslag holder til. Alt av hva Bygnes har å by på, kun et steinkast unna.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Enkel garasje og stort asfaltert gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedovn i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger opplyser at hun 1 av årene som er oppgitt som "botid", ikke bodde i huset. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette