Pen leilighet med herlig stor terrasse, gode solforhold og utsikt - 2 soverom

Førreneset 20

Primærrom 90 m²
Bruksareal 90 m²
Tomt 4883,00 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2010
Prisantydning kr 2 190 000
Felleskost kr 192

Innhold / standard

Pen leilighet med herlig stor terrasse og gode solforhold på solsiden av Førresfjorden. Fra terrassen er det utsikt til Førresfjorden. Stort kjøkken og romslig stue. Leiligheten holder en god standard fra byggeår 2009. Fra leiligheten er det kort vei til topp turområder samt butikk, skoler og idrettsanlegg. Velkommen til hyggelig visning i Førre. Leiligheten er i 2. etasje og inneholder følgende rom: Gang, vaskerom/bod, hovedsoverom, soverom, bad og åpen stue/kjøkken. Utendørs: Stor og solrik terrasse. 1 bod i felles bodanlegg. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til solrik terrasse som har utsikt til Førresfjorden. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp. Hovedsoverommet er av god størrelse og har utgang til egen terrasse. Det er totalt 2 soverom i leiligheten, med mulighet for 1 ekstra soverom i stuedelen. Badet er utstyrt med fliser på gulv og vegger. Vegghengt toalett og dusjhjørne. Generell info om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Balansert ventilasjon

Beliggenhet

Førreneset Boligen ligger på solsiden av Førresfjorden og har gode solforhold. Utsikt til Førresfjorden. Boligen har 2 terrasser og du kan nyte solen til flere tider av døgnet. Fra leiligheten er det kort vei til område med turterreng - fint til både jogging og turgåing. Her kan du ta deg en treningsøkt i "lysløypene" eller velge å "ta deg helt ut" med en lengre løpetur eller gåtur rundt Aksdalsvatnet. I samme område finner du stor kunstgressbane, idrettslag og Steinsvik Arena. Stegaberg IL har tilbud for de fleste aldre og ulikt nivå. Her er det også barnehage, barneskole og ungdomsskole. Tilhører Førre skolekrets. En kort sykkeltur unna og du har hele 2 dagligvarebutikker å velge i. Lekeplass/fri-areal like ved leiligheten. 6 km avstand fra Raglamyr handelssentrum.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

På felles parkeringsplass.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På badet er det gulvvarme.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Eiendommen er registrert med Kulturminne hos Tysvær kommune. Kokegroplokalitet - Arkeologisk lokalitet - Grenselinjer på bilder montert av fotograf er for å gi et inntrykk av hvor grensene går, men er ikke nøyaktig angitt. Avvik må påregnes ut fra disse illustrasjoner. Vedr fellesutgifter: Disse blir betalt en gang i året og utgjør kr 192 pr mnd, totalt kr 2 304,- Gjelder utvendig bygningsforsikring. Selger har observert skjeggkre i boligen. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Selv om det per i dag ikke er en kjent metode for å utrydde skjeggkre, finnes det tiltak som kan redusere antall skjeggkre betydelig. Anbefalte tiltak er bl.a. bruk av limfeller og hyppig renhold for å fjerne næringstilgangen. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 54 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 55 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette