Vertikal halvpart av tomannsbolig med endebeliggenhet - Bygget i 2004 og holder god standard - Påkostet tomt med garasje

Vahaugvegen 37 A

Primærrom 92 m²
Bruksareal 98 m²
Tomt 312 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 2004
Prisantydning kr 2 190 000

Visning

26. februar 2020 kl. 16:30 til 17:15

Beskrivelse/detaljer

I enden av gate, uten gjennomgangstrafikk finner en denne velholdte eiendommen Vahaugvegen 37A på Norheim. God planløsning som inneholder gang, stor bod med bi-inngang, bad, vaskerom, 2 soverom og stor, åpen kjøkken/stueløsning. Boligen er oppført i 2004, godt vedlikeholdt og holder god standard. Flytt rett inn! Det er lyse overflater, hvitt kjøkken med medfølgende hvitevarer og flott, helfliset bad. Pent opparbeidet tomt av firma i 2015 som er lettstelt. Garasje med automatisk portåpner. Uteplass på bakkeplan og terrasse med utgang fra stue i 2. etasje. Attraktiv og sentral beliggenhet på Norheim. Velkommen på visning av Vahaugvegen 37A!

Innhold / standard

1. etasje: Gang, bod med bi-inngang, 2 soverom, bad og vaskerom. 2. etasje: Stor og åpen kjøkken/stueløsning med utgang til terrasse. - Oppgang til stort lagringsloft. - Vertikal halvpart av tomannsbolig oppført i 2004. - Vedlikeholdt og oppgradert med årene og holder god standard. - Fasaden til boligen ble sist malt i 2017. - Fliselagt gulv med varmekabler i gang og likt gulv lagt på begge soverom og i stue/kjøkken. - Flott, helfliset bad med hvite veggfliser og varmekabler i gulv. - Hvitt kjøkken fra byggeår med medfølgende hvitevarer. - Det ble satt inn ny terrassedør i ca. 2016. - Anleggsgartnermester Håkon Bjørndal AS opparbeidet store deler av tomten i 2015. - Villavent ventilasjon, rør-i-rør system og sikringsskap med automatsikringer. - Sentralstøvsuger.

Beliggenhet

Vahaugvegen 37A har attraktiv beliggenhet på Norheim. Beliggende i ende av gate, uten gjennomgangstrafikk. Gangavstand til Norheim med Oasen storsenter, legesenter, tannlege, butikker og bensinstasjon. Fra leiligheten har en kort avstand til det aller meste. Like ved har en det nye veisystemet til Raglamyr, Bokn og Karmøy. Her har en det meste innenfor kort kjøreavstand. Gangavstand til barnehage og Norheim barneskole. Flotte turområder innen gangavstand ved Karmsundet eller i Norheimskogen.

Adkomst

Fra Haugesund ta til venstre i rundkjøring ved Park hotell, ta deretter første vei til høyre innpå Vahaugvegen. Følg veien og ta andre vei til høyre. En vil da få Vahaugvegen 37 som andre bolig på høyre side av veien. Vahaugvegen 37A ligger da som lengst vekke. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i asfaltert gårdsrom eller i tilhørende garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Det gis av selger ingen garanti. Lamper gang, soverom, stue og kjøkken medfølger ikke i handelen. Fester, gardinstenger og gardiner medfølger ikke i handelen. Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 54 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 55 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette