KOPERVIK - Fin enebolig i sentrum - Kjekk hage og terrasse mot sør - 3 soverom

Torfæusgaten 3

Primærrom 81 m²
Bruksareal 118 m²
Tomt 462,6 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Rom 4
Soverom 3
Byggeår 1916
Prisantydning kr 1 490 000

Beskrivelse/detaljer

- Fin enebolig over 3 plan (grovkjeller) - Meget sentral beliggenhet - Fin hage og terrasse mot sør - Påkostet en del etter byggeår - 3 soverom - Gangavstand til alt en trenger - Solrik og pent opparbeidet tomt - Fin sjøutsikt fra toppen av hagen

Innhold / standard

Boligen er over 3 plan og inneholder: Grovkjeller/vaskekjeller Hovedetasje: gang, kontor, bad, kjøkken og stue. Loft: gang og 3 soverom Koffertloft I følge selger er boligen oppgradert en del etter byggeår, bl.a: - Skiftet noe kledning - Byttet noen vinduer (1992/1999) - Nye automatsikringer og inntak - Ny varmvannsbeholder (2015) - Skiftet takpanner (1980-tallet?) - Nye vann- og avløpsrør fra gate og inn til hus - Pent helfliset bad - Kjøkken: malt skapdører og vegger i 2018 - Stue: malt alle vegger i 2018 - Satt opp 1 vegg og delt av 1 soverom og gjort om til 2 soverom (2017) - Det er lagt inn fiber (altibox) fra Haugaland kraft i boligen

Beliggenhet

Meget sentral og fin beliggenhet i sentrum av Kopervik. Gangavstand til alt byen kan tilby, bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, kino, butikker, kjøpesenter og flotte turområder.

Adkomst

Fra Austre Karmøyveg: ta inn mot sentrum like etter Kopparen kjøpesenter inn på Skudenesvegen. Ta til venstre i neste kryss og så til høyre igjen med en gang videre på Skudenevegen. Ta så første veg til høyre inn på Torfæusgaten. Bolige kommer så på høyre side.

Parkeringsforhold

I gate etter gjeldende regler.

Oppvarming

Vedfyring, varmepumpe (fungerer ikke) og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Kart

Del dette