Hytte/Naust 2 meter fra sjøen på en stor fantastisk flott tomt med egne sandstrender - solrikt - muligheter

Øyna 30

Primærrom 64 m²
Bruksareal 74 m²
Tomt 3230 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1956
Prisantydning kr 5 490 000

Beskrivelse/detaljer

- Eiendommen består av 3 tomter og alle har strandlinje i følge selger. Hele eiendommens strandlinje er regulert til naustbebyggelse m.m. Øverste del til LNF-sone1. - Ålfjorden er en populær fiske og fritidsfjord som av og til får besøk av hval. I enden av Ålfjorden kommer man ut i Sunnhordlandsbassenget med mange populære destinasjoner. - Hytta har hovedetasje med gang, 3 soverom, stue/kjøkken, finstue og bad. Under hytta har man redskapsbod og naustrom med plass til 2 båter m.m. og med vinsj/båtopptrekk. - 3 sandstrender på egen tomt. (Det er flo sjø ved bildetaking. Sandstrendene er større når det ikke er flo sjø). - Stor og fint opparbeidet hage med plen og beplantning samt et innredet anneks/redskapsbod.

Innhold / standard

Overbygget inngangsparti og skiferplatting foran inngangsdøra. Støpt trapp på vestsiden av hytta ned til støpt kai, stranda og naustet. Kaien har badestige. Blåse er festet til kaien. Det er også laget en kai på motsatt side. Her mangler støpt toppdekke. Båtopptrekk inn til naustet under hytta (se under). Hytta: 1. etg.: Inngang til gang med laminatgulv, rundtømmerpanel på vegger, lakket panel i tak og innebygde skap. Bad med malt betong på gulv, wc, dusjmulighet og liten servant. Ett soverom med laminatgulv, veggplater, lakket panel i tak, to fastmonterte senger, innebygde skaper og servant. Soverom2 med lakket heltre gulv, to fastmonterte senger, veggplater, lakket panel i tak. Soverom3 med lakket heltre gulv, to fastmonterte senger, veggplater, lakket panel i tak. Stue/kjøkken med åpen løsning. Kjøkkenet har mulighet for oppvaskmaskin, dobbel vask i aluminiumsplate, heltre innredning av eldre dato, rundtømmerpanel på vegger, åpen himling i stuedelen, panelovn og store vinduer mot sjøen. Det er 4 trappetrinn fra stua/kjøkken og ned til finstue med heltre gulv, peis med innsats og utgang til treterrasse mot sør/øst. Kjeller – Naust Doble dører i front og båtopptrekk inn til naustrom med vinsj, støpt gulv på vegger, plass til to små båter og sidedørsinngang. Gulvareal på 37 kvm, men innerste del har lav takhøyde. Bod med støpt gulv, lav takhøyde, fastmonterte hyller. Brukes til fiskeredskaper. Redskapsbod/anneks: Det er doble dører inn til ett rom som er innredet med heltre gulv og panelte vegger. Tinglysinger Tinglyst parkering ca. 100m fra hytta. Det går sti til hytta. Mesteparten av stien er på egen tomt. Det foreligger 2 veiretter til eiendommen. En fra hver side. Tinglyst båtfeste til eiendommen på nyere molo utenfor kaien. Der hvor det er jernstolper som stikker opp fra moloen var tidligere et skjær, hvor denne eiendommen har tinglyst båtfeste. Man kan ikke bruke det båtfestet i dag uten å sperre inne naboer. Tinglyst gjerdeplikt på denne eiendommen. Denne eiendommen har rett til å hente vann og legge vannledninger på bnr 9. Tinglyst rett til gangsti for denne eiendommen (bnr. 53). Tinglyst rett til å lage vei langs stranda og frem til eiendommen. Tinglyst rett til fortøyning i Skjæret utenfor strandlinjen. Hytta fremstår som et renoveringsobjekt og spesielt taket må skiftes. Lekkasje i pipe. Kommunalt vann. Vannklosett med utslipp rett i sjøen. Dette er ikke godkjent i følge Knut Førland i Vindafjord kommune. Man må ha renseanlegg eller tett tank i dette området. Det blir hentet noen båter og personlige eiendeler, men i utgangspunktet blir hytta solgt fullt møblert (hvis det passer seg slik).

Beliggenhet

Hytta ligger ca 2 meter fra sjøen. Eiendommen ligger nordvent og har sol hele dagen samt kveldssol til sent. Ålfjorden er en populær fiske og fritidsfjord som av og til får besøk av hval. I enden av Ålfjorden kommer man ut i Sunnhordlandsbassenget med mange populære destinasjoner som man når med en skjærgårdsjeep fra eiendommen. For eksempel, Bømlo/Moster, Stord, Halsnøy, Romsaøyene, Fjellberg, Skånevik, Åkrafjorden, Husnes med mer!

Adkomst

Man følger Haraldseidvegen utover til man får skilt mot Øyna på høyre side. Man følger asfaltert vei nedover til man kommer til et gårdstun. Mellom løa og en garasje går det en grusvei ned til høyre. Det er litt vanskelig å se den veien og det er nokså smalt mellom her. Følg den grusede veien ned til kaien og parkerer her. Følg så sti bort til hytta.

Parkeringsforhold

Tinglyst parkering ca. 20 meter fra tomtegrensa

Oppvarming

Peis med innsats. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette