Sentralt beliggende 3-roms leilighet i 4.- Stor og solrik delvis overbygget terrasse- Oppgraderingsbehov

Vidars gate 33 B

Primærrom 68 m²
Bruksareal 72 m²
Tomt 40724 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 4
Byggeår 1962
Prisantydning kr 990 000
Andel fellesgjeld kr 185 676
Totalpris kr 1 175 676
Felleskost kr 3 946

Beskrivelse/detaljer

- Sentralt beliggende leilighet i toppetasje - Vestvendt og solrik delvis overbygget terrasse - Leiligheten har 2 soverom - Romslig og nymalt stue med herlig takhøyde - Gode oppbevaringsmuligheter i boder - Noe oppgraderingsbehov - Gangavstand til det aller meste!

Innhold / standard

Gang, 2 soverom, bad, stue og kjøkken. Parker bilen i borettslagets romslige parkeringsplass, og ta deg videre opp i denne prisgunstige toppleiligheten. Leiligheten befinner seg i øverste etasje, og har flott utsikt fra stor og romslig balkong. God plass for oppbevaring i boder i kjelleretasje. Romslig stue med herlig takhøyde. Stue er nymalt, og har plass til både tv-krok og spisestue. Utgang til delvis overbygget balkong fra stuen. Vedfyr i stue. Praktisk kjøkken like ved stuen. Hvitevarer medfølger handelen. Leiligheten har 2 soverom. Hoved-soverom av god størrelse. Tapetserte vegger og belegg på gulv.

Beliggenhet

Blokken ligger tilbaketrukket til i ett rolig boligområde uten gjennomgangstrafikk. Leiligheten har fri beliggenhet i øverste etasje. Terrassen er både vendt mot gode solforhold og med flott utsikt. Kjekk og sentral beliggenhet med kort avstand til de fleste fasiliteter. Like ved har en stort treningssenter, barnehage, bowling, bensinstasjoner og en rekke butikker. Spasertur ned til Høyskolen Stord/ Haugesund og Haugesund sentrum med alt som medfølger. Kort kjøretur til alt på Haugelandet både sentrum, Norheim og Raglamyr med tilhørende fasiliteter.

Adkomst

Følg Karmsundgata sørover forbi Shell på venstre hånd. Ta deretter første vei til venstre innpå Vidars gate. Følg veien til en kommer til parkeringsplass. Vidars gate 33 ligger da som andre blokk fra parkeringsplassen. Inngang nummer to fra nord og i fjerde etasje. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsmuligheter på felles parkering for borettslaget.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. Mht fellesutg: På generalforsamling ble følgende vedtatt: Låneopptak kr. 10.400.000 til utskifting av vinduer og terrassedører Forslaget fra styret vedr. utskifting av vinduer og terrassedører ble presentert. Styrets innstilling om låneopptak ble vedtatt. Dette kan få konsekvenser for fellesutgifter på sikt.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette