HAVN/SØRSTRANDA: Nytt og innredet naust m/betongkai og uterigger

Sørstranda

Bruksareal 70 m²
Tomt 54 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Byggeår 2015
Prisantydning kr 990 000

Visning

20. mai 2019 kl. 17:15 til 17:45

Beskrivelse/detaljer

- God og opparbeidet felles parkeringsplass for naustene rett bak naustet. - Betongkai med uterigger som kan heises opp og festes til naustveggen vinterstid. - Inneholder: 2. etg: Inngang til gang m/ trapp og garderobe og fint oppholdsrom (ikke varig opphold). U. etg.: Rom m/kjøkkenbenk, dusjrom m/ wc og et nydelig naustrom m/ doble lemdører til kaien i front. Det er godkjent "separat utslipp" i følge Etne kommune.

Innhold / standard

Inngang til gang med trapp ned til 1. etg. Gangen har garderobesplass / klesoppheng og er romslig. Laminat på gulv, hvitbeiset panel på vegger. Romslig oppholdsrom med laminatgulv, hvitbeiset panel på vegger og vindu. U etg.: Innvendig trapp ned til rom med kjøkkenbenk m/ vask og benkeplate. Laminatgulv og hvitbeiset panel på vegger. Dusjrom m/ baderomsplater, belegg og varmekabler på gulv, wc, vask, vvb og rør i rør skap. Romslig og vakkert naustrom med betonggulv, doble lemdører og vindu i front samt malte plater på vegg. - Fin standard - Utelys montert.

Beliggenhet

Beliggende ved Havn bolig- hytte- og rorbufelt på Sørstranda på sørsida av Etnefjorden.

Adkomst

Man tar av til venstre mot Sørstranda ved E134 der det er merket skilt mot Bjørgjo på vei ned fra Fikse i retning fra Ølen mot Etne. Følg veien rett frem noen kilomteter til man får skilt merket "Havn" ned til høyre. Følg veien til endes og ta til høyre når veien deler seg helt nederst for å parkere på egen parkeringsplass for naustene.

Parkeringsforhold

Egen felles parkeringsplass for naustene ligger på eiendommen gnr. 20 bnr. 102 ihht. reguleringsplan for området.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Pliktig medlemsskap i veilag hvor man står ansvarlig for vedlikeholdsutgifter ihht til brøk/bruk.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette