VISNINGSHELG! Innholdsrikt rekkehus med 2 vestvendte uteområder – Vestvendt og nydelig havutsikt – Rett ved butikk

Midttua 13

Primærrom 117 m²
Bruksareal 117 m²
Tomt 6327 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Andel
Soverom 3
Byggeår 1976
Prisantydning kr 2 390 000
Andel fellesgjeld kr 0
Totalpris kr 2 390 000
Felleskost kr 1 506

Visning

17. november 2018 kl. 12:00 til 18:00

18. november 2018 kl. 14:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Havutsikten får du med en gang du entrer boligen, her får du "wow-følelsen" og et meget godt førsteinntrykk. Dette er en innholdsrik bolig innredet over 2 plan med to gode uteområder. Beliggenheten er attraktiv og med "tøffelavstand" til butikk kun 100 meter unna. Boligen holder en god standard og ligger i et rolig bo-område. Velkommen til en hyggelig visning av Midttua 13.

Innhold / standard

Fra stuen er det utgang til terrassen som nylig er oppgradert med nye terrassebord. Fra stuevinduet og terrassen er utsikten på sitt aller beste, rett og slett et vakkert skue og havutsikt i massevis. I stuen er det montert vedovn. Stuen er av god størrelse og har spiraltrapp ned til underetasjen. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken. Grå høyglans innredning med fliser over kjøkkenbenk og god kjøkkenbelysning. Kjøkkenet er utstyrt med oppvaskmaskin, induksjon platetopp og integrert stekeovn. Samtlige hvitevarer på kjøkken medfølger. I underetasjen er det 3 soverom i tillegg til en bod som er brukt som soverom. Fra hovedsoverommet er det utgang til hagen. Badet er helfliset og har varmekabler i gulvet. Badet er utstyrt med dusjkabinett og baderomsinnredning. Vaskerommet har utslagsvask, sluk og fliser på gulv. Pent og praktisk innredet rom. I gangen både nede og oppe er det fliser på gulv og varmekabler som oppvarming. Det er 1 utvendig bod. Teknisk info om boligen: - Vindu i stue og terrassedør er nye - Ytterveggene ble malt for ca. 2 år siden TV og internett fra Haugaland kraft(Altibox). Boligen har følgende rominndeling: Første etasje: Stue, kjøkken, bad og gang. Underetasjen: 3 soverom, bod, gang og vaskerom.

Beliggenhet

Kvala Attraktiv beliggenhet på Kvala med flott og fri vestvendt beliggenhet. Midttua ligger sentralt plassert i Haugesund på Kvala. Her har en kort avstand til de fleste fasiliteter. Her er det bokstavelig talt "tøffel-avstand" til nærmeste dagligvarebutikk med kun 100 meter å gå. Her har en også et godt kollektivtilbud med bussforbindelse fire ganger i timen. Forøvrig gangavstand til Gard senteret med tilhørende fasiliteter. Beliggende midt mellom to attraktive turområder i Vangen eller ned til Kvalsvik med flotte turløyper langs havet. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. Kort avstand til barnehager og beliggende i svært attraktive Gard skolekrets. Fra stue og terrasse har en nydelig utsikt utover havet og mot Feøy og Røvær.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Egen parkeringsplass rett utenfor boligen.

Oppvarming

Ildstedet i stuen sørger for behagelig og naturlig varme. Varmekabler på bad og i gang både oppe og nede. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - De fastmonterte hyllene i stuen medfølger ikke i handelen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 7 063
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 8 095

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette