Søre bydel - Halvpart av tomannsbolig. Renoveringsprosjekt.

Ferkingstadgata 5

Bruksareal 146 m²
Tomt 877,00 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Etasje 2
Byggeår 1956
Prisantydning kr 670 000

Innhold / standard

Felles inngangsparti med trappeløp opp til denne boligen. Boligen er et pågående renoveringsprosjekt og full oppbygging må påregnes. Boligen er opprinnelig med 2 soverom, bad/wc, gang, kjøkken og stue i 2. etasje. Loft bestående av 2 hybelrom og boder. Loft er ikke omsøkt godkjent innredet hos kommunen for varig opphold.

Beliggenhet

Beliggende i søre bydel i attraktivt og sentralt boligområde. Nærbutikker, treningssenter, skole og offentlig kommunikasjon ligger like ved.

Adkomst

Fra Karmsundgata tar til inn mot Håvåsen ved Begravelsesbyrået. Ta så første vei til høyre som er Ferkingstadgata. Eiendommen ligger da på venstre side som hus nr. 3.

Parkeringsforhold

Det er per dags dato ikke opparbeidet parkering på tomten.

Oppvarming

Det er pipeløp i boligen, men feieren har ikke fått tilgang til boligen siste 10 år og tilstanden er usikker. For øvrig må det etableres elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Eiendommen overtas slik den står og det blir ikke foretatt rydding - utvask før overtakelse. Sameiebrøk 1/2.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 16 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 17 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette