Solvang - Kjekk leilighet i andre etasje - Solrik og vestvendt balkong - For kjøpere over 57 år!

Merkurvegen 12

Primærrom 66 m²
Bruksareal 66 m²
Tomt 1913,7 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 1995
Prisantydning kr 1 490 000
Felleskost kr 699

Beskrivelse/detaljer

- Praktisk og prisgunstig leilighet i andre etasje - Leiligheten ligger sentralt til i rolige omgivelser på Solvang - For kjøpere over 57 år - 2 soverom, stort bad og romslig stue med delvis åpen løsning inn til kjøkken - Gode parkeringsmuligheter - Solrik vestvendt balkong - Gode lagringsmuligheter i egen sportsbod

Innhold / standard

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, kjøkken, stue, soverom x2 og bad. Parker bilen i sameiets rommelige og asfalterte gårdsrom, og ta deg videre opp i denne praktiske og prisgunstige leiligheten. Rommelig sportsbod like ved inngangsdør til leiligheten. Leiligheten har original standard fra da bygget sto ferdig i 1996. Kjøkken med delvis åpen løsning inn til stue. Godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap. Innredning i furu utførelse, malte overflater og belegg på gulv. Hvitevarer medfølger handelen. Stor og lys stue med store vindusflater. Her får man uten problemer plass til både spisestue og tv-krok. Lyse overflater og belegg på gulv. Fra stuen har man utgang til en solrik og vestvendt balkong. Her ligger alt til rette for å nyte solen! Leilighetens baderom er også av god størrelse. Her kan man ta seg frem både fra gang og hoved-soverom. Baderomsplater på vegg, belegg på gulv, dusjkabinett og hvit innredning. Opplegg for vaskemaskin. Hoved-soverommet er stort, med gode muligheter for oppbevaring av tøy i skap som vil medfølge handelen. Tilkomst til dette rommet fra både stue og bad. Gjestesoverom like ved inngang. Like utenfor inngangsdøren til leiligheten har man også tilgang på en egen sportsbod på ca 5 kvm. Her er det god plass for å sette vekk sykler, dekk, hagemøbler og grill.

Beliggenhet

Boligen ligger i rolige og skjermede omgivelser i et etablert boligområde på Solvang. Korte avstander til alt av hva man til daglig vil ha behov for, hvor en blant annet har skoler, barnehage, handelstilbud, alt av hva Haugesund Sentrum har å by på, i tillegg til fantastiske frilufts- og turmuligheter i Djupadalen. Alt av servicetilbud like i nærheten.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på sameiets tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - For kjøpere over 57 år. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette