Solrik utsiktseiendom med båtplass like nedenfor - 5 sov / 2 bad ++

Bømlavegen 108

Primærrom 151 m²
Bruksareal 190 m²
Tomt 2123 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1939
Prisantydning kr 1 490 000

Beskrivelse/detaljer

- Flott og solrik eiendom med nydelig utsikt, bolig og garasje samt opplagsplass for båt rett nedenfor. Stor tomt! - Boligen inneholder bl.a. 5 soverom, kjellerstue, vaskerom, stue, kjøkken, spisestue, 2 bad med mer. - Kort gåavstand ned til båthavn. Kort avstand til skole, barnehage og butikker. Ca 1 km bort til Kulleseidkanalen med butikk og bensinstasjon, og ca. 15 minutters kjøring til Bremnes sentrum med et stort utvalg av butikker og tjenester.

Innhold / standard

Bolig sokkeletasjen: Inngang til vindfang med belegg på gulv, rundpanel på vegger og garderobe. Kjellerstue med teppe og varmekabler på gulv, rundpanel på vegger, panel i tak, vedovn tilknyttet nyere stålrørspipe samt trapp opp til stua. Vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, ekstra fryseboks samt fastmontert vinlager. Bod med vvb til det vannborne anlegget. En separat og opprinnelig del av kjeller har egen inngang til rom med støpt gulv, opplegg for frysebokser og brukes til lager for ved, verktøy og annet utstyr. Vanlig ståhøyde her. 1. etg.: Trapp opp til stue med delvis åpen løsning til spisestue og delvis åpen løsning videre til kjøkken. Stua har varmepumpa plassert i trappa for god spredning av varmen til begge etasjer. Tapetserte vegger, teppe på gulv og utgang til terrasse mot sør. Flott utsikt ut på fjorden, over båthavna og store deler av av vestrekanalen. Spisestua mellom kjøkken og stua har delvis skillevegg begge veier, forheng til kjøkken. Kjøkkenet har belegg på gulv, tapetserte vegger, opplegg for oppvaskmaskin og fin innredning med dobbel nedfelt vask i laminatbenkeplate. Det er spiseplass med flott utsikt på fjorden fra kjøkkenet også. Utgang fra kjøkken til trappegang innredet som et grovkjøkken med plass til mye kjøkkenutstyr og ekstra kjøleskap. Også utgang til oppsiden av huset her. Bad med vannboren varme i gulv, belegg, wc, dusjkabinett, baderomsplater og servant. Hovedbad med vannboren varme i gulv, belegg, wc, dusjkabinett, bide, baderomsplater og servant. 2. etg.: Trapp opp til gang med inspeksjonluke til kaldloft, malte heltre gulv og lakket panel på vegger. Soverom med malte heltre gulv og malt strie på vegger. Soverom2 med malte heltre gulv og dobbelt garderobeskap. Soverom3 med dobbelt garderobeskap, enkelt garderobeskap, garderobe med forheng og innebygget skap. Dobbelt soverom4 med malte heltre gulv og innebygget skap. Garasje: Garasje med støpt gulv, port med portåpner, innlagt belysning, strøm og stikkontakter, benkeplate og innvendig trapp opp til loft. Båtplass: Eierne har et skjøte hvor det står påtegnet opplagsplass for båt Vestresjøen i vika like nedenfor huset. Megler har kopi av skjøtet. - I 1980 ble boligen påbygget og ombygget med inngangsparti, stue, kjellerstue, soverom og bad. - Innlagt fiber med Altibox. - Aluminiumsrenner. - Oppgradert sikringsskap 2016. - Skiftet en del vinduer. - Lysekrona i spisestua vil ikke medfølge da dette er arvegods. Vil bli merket på visning. - Vannborent anlegg tidligere tilknyttet sentralfyringsanlegg (ikke fjernet, men frakoblet) nå tilknyttet elektrisk oppvarming og nyere varmtvannsbereder (2018). Varmer opp gulvene på begge badene og i radiatorer. Tanken til oljefyringsanlegget er ikke fjernet (pålegg om fjerning innen 2020) da den står under terrassen. Man kan søke om å få la den stå, men dette har ikke eierne gjort. - Elementpipe. Samt ny stålpipe og ovn montert for ca. 5 år siden. - Vinduer fra 1981, 2008 og 2017.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende på Finnås med kort avstand til skole, barnehage, butikk og sjø. Boligen ligger fint til på en høyde med gode solforhold. Kort gåavstand ned til båthavn. Ca 1 km bort til Kulleseidkanalen med butikk og bensinstasjon, og ca. 15 minutters kjøring til Bremnes sentrum med et stort utvalg av butikker og tjenester. Området rundt Kulleseidkanalen er kjent for sitt yrende folke- og båtliv i sommerhalvåret med diverse konserter og arrangementer.

Adkomst

Fra Kulleseid-kanalen, følg Bømlavegen ca 1 km sørover og boligen kommer oppe på venstre hånd, like før avkjørselen til Anskotvegen ved småbåthavna.

Parkeringsforhold

Garasje 31 kvm bta. Ellers på egen tomt.

Oppvarming

Vedovn og elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er i denne boligen oljefyringsanlegg. Jfr. Forurensningsforskriften skal disse fases ut innen år 2020. Det kan innebære at oljetanken må fjernes eller plomberes veg å fylle den med sand. Ta kontakt med kommunen for ytterligere informasjon.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette