Flott hyttetomt med bruksrett til 6m strandlinje like nedenfor

Hånesvegen

Tomt 929 m²
Boligtype Fritidstomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 500 000

Beskrivelse/detaljer

- Tomta har tinglyst bruksrett til 6 meter strandlinje på gnr. 107, bnr. 3 i Sveio kommune (som vist på kart vedlagt salgsoppgaven). Det er også tinglyst veirett over gnr. 107, bnr. 3 samt gangrett til strandlinje over bnr. 3. - Bruksretten gjelder et område regulert som friområde. I følge selger har man kunnet ha et båtfeste der. - På tomta kan man bygge fritidsbolig med uthus. Hytta skal ha maksimalt 100 kvm. grunnflate inkl. boder. Saltak med takvinkel på mellom 25 og 35 grader. Høyden på grunnmur eller pæler skal ikke være over 1 meter. Det kan lages vanntoalett og avløp fra det må i så fall føres via slamavskiller til sjø. Tekniske planer for dette må godkjennes i Sveio kommune og miljøvernmyndighetene. Alternativt kan man benytte biologisk toalett. Avløp fra vasker, etc. må da føres via slamavskiller til infiltrasjonsgrøft. Sjøledninger må godkjennes av havnemyndighetene. - Hele reguleringsplanen med alle bestemmelser er vedlagt salgsoppgaven.

Beliggenhet

Erve ligger idyllisk til i Ålfjorden, omgitt av frodig, grønt kulturlandskap. Ålfjorden er kjent for å være en svært god fiskefjord med et bredt utvalg arter og gode fiskemuligheter hele året. Det er mange flotte turmuligheter i området, som fjellturer til Børshovda og Tveitefjellet. Golfbane i Sveio ca. 15 minutters kjøring unna. Fra strandlinja er det kun en kort båttur bort til Vikebygd. Her finner du blant annet butikk og Plassabakeriet med alle rettigheter og matservering. Bollene på Plassabakeriet er viden kjente!

Adkomst

Det er adkomst via privat vei med veirett. Fra Haukåskrysset tar man sørover et lite stykke før man tar av til venstre inn i Vågavegen. Følg veien til Våga og ta så til venstre. Følg veien et godt stykke til man har kjørt over broen i Erve. Følg veien 400m før man tar av til venstre inn i Hånesvegen. Når veien deler seg holder man til høyre. Man får så tomta på høyre hånd. Tomta er skiltet.

Parkeringsforhold

Det skal opparbeides 2 parkeringsplasser på tomta.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette