NY PRISANTYDNING! STOL - Småbruk med stor enebolig m/løe + Eldhus + Garasje på 117 kvm + Sauehus - 55200 kvm tomt

Burmavegen 12

Primærrom 189 m²
Bruksareal 191 m²
Tomt 55201,7 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 6
Prisantydning kr 2 690 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 plan og inneholder: Hovedetasje: gang, soverom, bad/vaskerom, stue, spisestue og kjøkken Loft: gang og 2 soverom Loft nr 2: gang og 3 soverom Garasjehus over 2 plan 1.etasje: dobbel garasje + enkel garasje (plass til 3 store biler + verksted/lagrringsplass 2.etasje: gang og 2 store boder Løe bestående av 3 båser til hest og 3 mindre båser Eldhus/anneks: delt opp i 3 rom + hems Sauehus (på teig 2) Byggeår på boligen er ukjent. Den ble første gang registrert i ca 1700, Den ble sannsynligvis bygget ut/om i ca 1977. Det er usikkert om huset har blitt revet og oppført på ny. I følge selger er det gjort mange oppgraderinger på boligen etter byggeår av tidligere eiere, bl.a: - Bygget om boligen (sannsynligvis i 1977) - Skiftet kledning (ukjent år) - Nye takpanner (ukjent år) - Skiftet vinduer (1977-1988, og 2 stk i 2001) - Oppgradert deler av det elektriske anlegget (ukjent år) - Ny varmtvannstank (år 2000) Garasje: Lagt opp til kompressor og løftebjelke både i dobbel garasje og i enkel garasje Eldhus/anneks: Nytt tak (ukjent år) Etter at selger kjøpte boligen i 2017 har det også blitt gjort noen oppgraderinger på boligen: - Påstartet membran arbeid på takpanner (ikke ferdigstilt) Hovedetasje: - Stue: nytt gulv og malt vegger - Spisestue: nytt gulv og malt vegger og tak - Kjøkken: nytt gulv - Soverom hovedetasje: nytt gulv samt malt vegger og tak - Bad/vaskerom: malt tak Loft 1: Begge soverom: nytt gulv, nye veggplater og lister samt malt tak Loft 2: 3 soverom: nytt gulv, nye veggplater og malt tak Eldhus: Nye stendere, isolert vegger og tak, delt av i 3 rom, lagt opp til sluk i det ene rommet. Arbeidet er ikke ferdigstilt. Det er ikke lagt inn strøm. Boligen holder grei standard med tanke på alder, men trenger noen oppgraderinger. De andre byggene er av varierende kvalitet og trenger også oppgraderinger.

Beliggenhet

Beliggende i landlige og barnevennlige omgivelser. Men det ligger også sentralt og det er gangavstand til bl.a: barneskole, dagligvarebutikk, ridesenteret, idrettsanlegg og sandstrand.

Adkomst

Fra Kiwi-butikken på Ferkingstad: følg RV-47 nordover ca 550 meter og ta til høyre inn på Burmavegen. Boligen kommer så på venstre side etter ca 150 meter.

Parkeringsforhold

3 garasjeplasser samt rommelig gårdsplass

Oppvarming

Vedfyring, varmepumpe og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel på denne eiendom. - I følge selger har han tidligere leid ut løa, 3 hester og kr 4500,- pr mnd (1500,- pr hest). - Hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Megler gjør særlig oppmerksom på at selger (fullmektig) ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Eiendommen er registrert i kommunen med SEFRAK minne.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette