Raglamyr - Tiltalende leilighet på 89 kvm - Heis og carport m/bod - Nydelig, stort kjøkken og lekkert bad!

Vassbrekkevegen 52

Primærrom 89 m²
Bruksareal 94 m²
Tomt 5438,2 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2015
Prisantydning kr 2 790 000
Felleskost kr 2 189

Beskrivelse/detaljer

Lettstelt og nyere leilighet med sentral beliggenhet på Raglamyr i naturskjønne omgivelser. Leiligheten ligger i første etasje i bygg med heis og inneholder gang, 2 soverom, vaskerom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Påkostet leilighet fra byggeår 2015 med moderne overflater, tiltalende og stort kjøkken samt nydelig og helfliset bad. Carport og bod like ved leiligheten. Velkommen på visning av Vassbrekkevegen 52!

Innhold / standard

I første etasje med heis og inneholder: Gang, 2(3) soverom, vaskerom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Heis fra parkeringsplass i carport tar deg en etasje ned til første etasje og leiligheten. Romslig gang ønsker deg velkommen inn i denne flotte leiligheten i Vassbrekkevegen 52. Det er satt inn stor garderobe med god plass til sko- og annet yttertøy. Sikringsskap med automatsikringer. Stort hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og med stor garderobe med skuffer, oppheng og en rekke hyller. Plass til det en skulle ha av sko, klær og andre pyntegjenstander. Soverom to med plass til seng og med mindre garderobeskap. Lignende leiligheter har valgt mindre stue for å få soverom 3. Det er også mulig her, men selger har valgt å ha en større kjøkken/stueløsning. Flott, helfliset bad med lekre, grå fliser på gulv og vegger. Varmekabler i gulv. Nydelig, innredning med hvit benkeplate, speil med belysning, vegghengt toalett, dusj med to glassdører som har rainshower og hånddusj. Vaskerom med belegg på gulv og lyse vegger. Noe oppbevaringsplass, opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel, anlegget for den balanserte ventilasjonen, sentralstøvsuger og rør-skapet. Stor og luftig kjøkken/stueløsning med gode vindusflater for godt med naturlig lys inn i rommet. Det er god plass til stort spisebord for alle anledninger, god-stoler og stort sofahjørne. Utgang til overbygd, terrasse og grøntområde. I rommet er det satt inn et tiltalende og stort kjøkken av merke Drømmekjøkken. Kjøkkenet har hvite fronter, steinaktig benkeplate og fliser på vegg. Moderne ventilator, integrert oppvaskmaskin, platetopp, komfyr og mirko. - Leilighet oppført i 2015 som holder god standard. - Bygget og carportene ble sist malt i 2017/2018. - Oppgradert til parkett på gulv i hele leiligheten. - Lyse, hvite vegger er gjennomgående i leiligheten. - Påkostet med oppgraderte fliser/innredning bad. - Oppgrader til større kjøkken og andre hvitevarer. - Garderobe gang og fliser kjøkkenet fra 2017. - Satt inn stor garderobe på soverommene i 2017. - Det er balansert ventilasjon og varmepumpe. - Innlagt tv og internett fra leverandøren Altibox.

Beliggenhet

Denne Leiligheten i Vassbrekkevegen 52 har sentral beliggenhet på Raglamyr i naturskjønne omgivelser. Med 300. m luftlinje til Amanda senteret skal en ikke ha problem med innhandling av både matvarer og annet en skulle trenge. Forøvrig kort avstand til alle fasiliteter Raglamyr har å by på. Ønsker en å gå tur kan en spaserer i trygge omgivelser i avstengte del av Ørpetveitvegen. Her kan en gå videre inn i naturen eller mot Skåredalen og turområdene der. Beliggende midt i hjertet av det meste som skjer på Haugalandet. Midt mellom Haugesund, Norheim og Aksdal. Ellers kort avstand til det nye veisystemet som fører videre til tunnel mot Bokn og Karmøy.

Adkomst

Følg Longhammervegen forbi Amanda senteret og ta vei til høyre i ende av veien. Ta deretter andre vei inn til venstre. Følg veien og ta første vei til høyre. Følg veien og ta høyre sving oppover bakken. En vil da få Vassbrekkevegen 66 som tredje bygg på høyre side av veien. Leiligheten ligger i øverste etasje. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i carport.

Oppvarming

Varmekabler på bad og varmepumpe i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger ikke i handelen. - Taklampe over spisebord medfølger ikke i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette