KOPERVIK - Meget flott enebolig fra 2008/09 m/garasje (brukt som tv-stue) og vinterstue - Sentral og populær beliggenhet

Fridtjof Nansens veg 100 B

Primærrom 102 m²
Bruksareal 135 m²
Tomt 279,4 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2008
Prisantydning kr 2 390 000

Visning

14. november 2019 kl. 17:45 til 18:30

Beskrivelse/detaljer

- Meget flott enebolig over 2 plan (2008/09) - Garasje som er isolert i vegger og tak (brukt som tv-stue og bar) - Hagestue fra 2012 (isolert i gulv, vegger og tak) - Usjenert og lun terrasse mot sør - Sentral og populær beliggenhet - Lettstelt tomt - God standard - Flott sjøutsikt fra hovedsoverom - 3 soverom - Bad + gjestetoalett + vaskerom - Flott Ballingsløv-kjøkken m/integrerte hvitevarer

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 plan og inneholder: Hovedetasje: gang m/garderoberom, gjestetoalett, vaskerom, stue, kjøkken og vinterstue. Loft: gang, bad, 3 soverom, bod/walk in closet samt kott med gulv. Garasje m/bod (brukt som tv-stue og bar) Boligen ble ferdigstilt i 2008/09 og holder god standard, bl.a: - Rør i rør system - Sentralstøvsuger - Ventilasjonsanlegg på kjøkken og våtrom (kun nivå 3 som fungerer) - Stort og pent Ballingsløv-kjøkken (stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap/frys medfølge i handelen) I følge selger er det gjort en del oppgraderinger etter at han overtok boligen i 2011, bl.a: - Bygget vinterstue i 2012 (isolert gulv, vegger og tak) - Satt inn garasjeport i carport samt isolert vegger og tak (gjort om til tv-stue og bar og montert benk) - Ny skyvedør i gang samt malt vegger i gang i 2018 - Ny vask (2017) og malt vegger på gjestetoalett i 2018 - Malt stue i 2017 samt lagr inn rør i vegg for å skjule ledninger - Det er lagt inn fiber (altibox) fra Haugaland kraft i boligen Boligen holder meget god standard.

Beliggenhet

Beliggende på populært og barnevennlig byggefelt i etablert område. Gangavstand til bl.a: barnehage, barneskole, sandstrand og sentrum. Også kort avstand til ungdomsskole, idrettsanlegg og flotte turområder.

Adkomst

Ta østover i rundkjøringen ved Shell select på Bygnes inn på Avaldsnesvegen. Følge vegen og ta til venstre like etter bensinstasjonen ( i Finasvingen) inn på Fridtjof Nansens veg. Boligen kommer så på høyre side.

Parkeringsforhold

I garasje og på rommelig gårdsplass

Oppvarming

Varmepumpe (i både hus og i garasje), mulighet for vedfyring, varmekabler (i gang, og bad) og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer på kjøkken (stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin) samt kjøleskap/frys medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Tappekran i "baren" medfølger ikke i handelen. - Selger har montert garasjeport i carporten, og brukes nå som stue og bar (ikke omsøkt og godkjent i Karmøy kommune). - Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette