KOPERVIK - Meget flott enebolig fra 2008/09 m/garasje (brukt som tv-stue) og vinterstue - Sentral og populær beliggenhet

Fridtjof Nansens veg 100 B

Primærrom 102 m²
Bruksareal 135 m²
Tomt 279,4 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2008
Prisantydning kr 2 390 000

Beskrivelse/detaljer

- Meget flott enebolig over 2 plan (2008/09) - Garasje som er isolert i vegger og tak (brukt som tv-stue og bar) - Hagestue fra 2012 (isolert i gulv, vegger og tak) - Usjenert og lun terrasse mot sør - Sentral og populær beliggenhet - Lettstelt tomt - God standard - Flott sjøutsikt fra hovedsoverom - 3 soverom - Bad + gjestetoalett + vaskerom - Flott Ballingsløv-kjøkken m/integrerte hvitevarer

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 plan og inneholder: Hovedetasje: gang m/garderoberom, gjestetoalett, vaskerom, stue, kjøkken og vinterstue. Loft: gang, bad, 3 soverom, bod/walk in closet samt kott med gulv. Garasje m/bod (brukt som tv-stue og bar) Boligen ble ferdigstilt i 2008/09 og holder god standard, bl.a: - Rør i rør system - Sentralstøvsuger - Ventilasjonsanlegg på kjøkken og våtrom (kun nivå 3 som fungerer) - Stort og pent Ballingsløv-kjøkken (stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap/frys medfølge i handelen) I følge selger er det gjort en del oppgraderinger etter at han overtok boligen i 2011, bl.a: - Bygget vinterstue i 2012 (isolert gulv, vegger og tak) - Satt inn garasjeport i carport samt isolert vegger og tak (gjort om til tv-stue og bar og montert benk) - Ny skyvedør i gang samt malt vegger i gang i 2018 - Ny vask (2017) og malt vegger på gjestetoalett i 2018 - Malt stue i 2017 samt lagr inn rør i vegg for å skjule ledninger - Det er lagt inn fiber (altibox) fra Haugaland kraft i boligen Boligen holder meget god standard.

Beliggenhet

Beliggende på populært og barnevennlig byggefelt i etablert område. Gangavstand til bl.a: barnehage, barneskole, sandstrand og sentrum. Også kort avstand til ungdomsskole, idrettsanlegg og flotte turområder.

Adkomst

Ta østover i rundkjøringen ved Shell select på Bygnes inn på Avaldsnesvegen. Følge vegen og ta til venstre like etter bensinstasjonen ( i Finasvingen) inn på Fridtjof Nansens veg. Boligen kommer så på høyre side.

Parkeringsforhold

I garasje og på rommelig gårdsplass

Oppvarming

Varmepumpe (i både hus og i garasje), mulighet for vedfyring, varmekabler (i gang, og bad) og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer på kjøkken (stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin) samt kjøleskap/frys medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Tappekran i "baren" medfølger ikke i handelen. - Selger har montert garasjeport i carporten, og brukes nå som stue og bar (ikke omsøkt og godkjent i Karmøy kommune). - Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 59 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 60 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette