VISNINGSHELG! Fritidseiendom (9 410 kvm) med eldre våningshus, anneks og naust på Stakkestad

Stakkestadvegen 245

Primærrom 101 m²
Bruksareal 101 m²
Tomt 9410,6 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1908
Prisantydning kr 1 390 000

Visning

18. oktober 2019 kl. 12:00 til 18:00

20. oktober 2019 kl. 12:00 til 18:00

Innhold / standard

Våningshuset/bolighuset er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: Stue(todelt), kjøkken og soverom. 2. Etasje: Soverom, soverom, ekstra stort soverom/sal, bad og gang. 3 kott/boder. Anneks har alt areal på et plan og inneholder: stue, toalett og 2 boder. Anneks ble bygget i 2004. Utendørs: Naust og brygge ved vannet. Uthus/redskapsbod. Flott og naturlig eiendom som byr opp til utendørs lek og aktivitet. Sjarmerende fritidseiendom beliggende på Stakkestad i Førre. Eiendommen består av eldre våningshus, nyere naust og anneks som ble oppført i 2004. Eiendommen har tidligere blitt brukt som leirsted og til fritidsaktiviteter. Stor flat gressplen som byr opp til aktivitet. Flott eiendom som fort kan være et perfekt samlingsted for storfamilien. Eiendommen bør sees for korrekt inntrykk. Våningshuset har enkel standard og oppgraderinger må påregnes. Anneks er bygget i 2004 og har enkel standard.

Adkomst

Fra Førre skole kjør mot Stakkestad. På toppen av bakken følg skilting til høyre mot Stakkestad. Du får eiendommen på din høyre side, ved starten av Stakkestadvannet. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Parkering på egen eiendom.

Oppvarming

Det er pipe, men ikke montert ildsted. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Det som er av hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Ny vedovn medfølger i handelen, men er ikke montert, og kommer ikke til å bli montert. - Ut i fra bilde av tomt så ligger deler av naboens bygning inne på denne tomten. Selger er firma og har derav ikke anledning til å tegne eierskifteforsikring. Selger har ikke bodd i eiendommen og har ikke inngående kjennskap om den. Egenerklæring er ikke utfylt da selger ikke har brukserfaring om eiendommen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette