UTBJOA KAI: Stor boligtomt med nydelig utsikt.

Utbjoa tomt 83

Tomt 1037 m²
Boligtype Boligtomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 700 000

Beskrivelse/detaljer

- Tomta ligger nydelig til like ovenfor sjøkanten og Utbjoa ferjekai. Tomtene ligger ca. 70m i luftlinje fra sjøkanten. Eiendommen har en helt fantastisk utsikt som ikke kan overdrives. Panoramautsikt over deler av sunnhordlandsbassenget. Utrolig flott! - Tomta har gnr. 254 bnr. 83 og er ca. 1037 kvm. - Tomta er i kommuneplanen avsatt til en husklynge (for bygging av bolighus). Det er også en gjeldene reguleringsplan for området, der tomta er regulert til landbruk (254/83). - Det kan i følge kommunen påregnes at en dispensasjonssøknad for bygging av bolig på bnr. 83 vil bli godkjent. - To kummer for kloakk og vann ligger like ved tomt 254/149 ca. 20-25m fra tomtegrensa. Vannet er Bjoa vassverk som er privat, men driftes av kommunen. Kloakken er kommunal.

Beliggenhet

Tomta ligger nydelig til like ovenfor sjøkanten og Utbjoa ferjekai. Tomta ligger ca. 70m i luftlinje fra sjøkanten. Eiendommen har en helt fantastisk utsikt som ikke kan overdrives. Panoramautsikt over deler av sunnhordlandsbassenget. Utrolig flott! Kort kjøretur til Ølen/Ølensvåg med butikker, restauranter, idrettsanlegg og badeanlegg. Ved bensinstasjonen Statoil kan en legge inntil og fylle tanken på båten. På Romsaøyene kan en telte eller overnatte i sammen med andre båtentusiaster i båtbrygger på forskjellige øyer. I Ålfjorden like utenfor Romsaøyene kan en tidvis få hvalsafari og det er godt fiske i alle retninger. Perfekt plass å lyse etter krabbe ved Dreganes rett over fjorden. På vinteren kan man besøke Fjellstøl/Olalia/Opheim skianlegg med lysløyper eller alpinanlegg en kort kjøretur unna i Røldal/Sauda. Kort avstand til Vestlandets naturperler med gode muligheter for dagsturer til blant annet Hardanger (60 min), Trolltunga, Etnefjellene (30 min), Folgefonna og Buerbreen. Kort avstand til Haugesund (45 min) og havet. Her kan en besøke idylliske øysamfunn eller ta seg en tur på vestlandets fineste sandstrender på Karmøy eller shopping i byen. Også mulighet for dagstur til Stavanger, Preikestolen og Kjeragbolten. I Vindafjord er det gode fiskemuligheter både i sjø og ferskvann. Her finner du en av Norges beste lakseelver, merkede turstier og mange fantastiske toppturer.

Adkomst

Følg Bjoavegen fra Ølensvåg eller Vikevegen fra Isvik til man tar av ned mot Utbjoa ferjekai.. Like før man kommer helt ned til kaien tar man inn til høyre inn i Saltnesvegen. Følg veien 8 meter innover og da ligger tomta på høyre hånd.

Diverse

Det er mulig å leie båtplass / båtfeste ved tømmerkai pt 1500/år. Kort gange fra tomter.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette