Bleikemyr - Pent oppusset 4-roms leilighet i 1. etasje. Garasje. Stor solrik terrasse

Bjørnevegen 3

Primærrom 99 m²
Bruksareal 99 m²
Tomt 16779 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 3
Etasje 1
Byggeår 1981
Prisantydning kr 1 490 000
Andel fellesgjeld kr 334 254
Totalpris kr 1 824 254
Felleskost kr 4 523

Visning

6. april 2020 kl. 16:00 til 20:00

Beskrivelse/detaljer

- Praktisk endeleilighet i 1. etasje - Romslig todelt stue - Stor solrik delvis overbygget terrasse - Lekkert kjøkken med rikelig av skapplass - Fliselagt bad med dusjvegg av glassbyggersten - Separat toalett med servant - 3 gode soverom - Fast garasjeplass i kjeller. - Populær beliggenhet med kort vei til sentrum m.m.

Innhold / standard

Meget praktisk 4-roms leilighet med flott beliggenhet i høy 1. etasje. Kjellerbod og bod i gang utenfor leiligheten. Inneholder entre/gang med garderobeplass. Fliselagt toalett med servant. Pent fliselagt bad med varmekabler og dusjvegg av glassbyggersten. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. 3 gode soverom. Nyere Kvik kjøkken med rikelig av skap og benkeplass. Romslig todelt stue med god plass for sofagruppe og spisestue. Utgang til stor vestvendt terrasse. Borettslaget har vært gjennom en betydelig renovering med nye fasader, tak, vinduer og dører. En meget gjennomført og vellykket oppussing.

Beliggenhet

Beliggende i etablert og barnevennlig boligfelt. Flott utsikt vestover. Kort gangavstand til skole, barnehage, butikk, helsesenter og post. Meget gode bussforbindelser.

Adkomst

Kjør Tittelsnesveien nordover og ta til høyre ved Statoil-stasjonen på Kvala. Følg Austrheimveien til like før broen og ta til høyre, og første til høyre igjen. Følg denne veien til du får blokken rett i front.

Parkeringsforhold

Fast garasjeplass i lukket garasjeanlegg følger leiligheten.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Selger har krysset feil i sin egenerklæring. Det er IKKE tegnet Boligselgerforsikring selv om det er krysset av på "Ja". - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. - Det opplyses om at takstrapporten har en gyldighet på 6 mnd og at denne rapporten således kun er å regne som et "hjelpedokument" for mulig interessante opplysninger om eiendommen slik tilstanden var da rapporten ble utarbeidet.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette