Haugesund sentrum - Lys og pen studioleilighet med fliselagt bad

Sørhauggata 207

Primærrom 15 m²
Bruksareal 15 m²
Tomt 469 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Etasje 4
Byggeår 1930
Prisantydning kr 90 000
Andel fellesgjeld kr 478 807
Totalpris kr 568 807
Felleskost kr 4 770

Innhold / standard

Lys og pen 1-roms studioleilighet. Leiligheten ble betydelig oppusset i 2005 med bl.a. nye overflater, gulv, kjøkken, elektrisk anlegg, fliselagt bad. Flott beliggende i 4. etasje. Åpen stue - kjøkken - soverom løsning. Kjøkken med pen innredning. Pent fliselagt bad med varmekabler og opplegg for vaskemaskin. På grunn av skråtak er leilighetens gulvareal en del større enn det leiligheten er målt til. Det er i tillegg egen bod i kjeller. Dette er et supert alternativ til rom i kollektiv.

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet i sentrum med gangavstand til alt byen har å tilby.

Adkomst

Boligen ligger på hjørnet mellom Sørhauggata og Grønhauggata.

Parkeringsforhold

Vanlig gateparkering etter gjeldende regler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Vaskemaskin, sofa, komfyr og kjøleskap, samt rammemadrass medfølger salget. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette