Kopervik - Lettstelt og velholdt enebolig over 2 plan m/garasje - Sentral og populær beliggenhet

Liarfjell 72 B

Primærrom 96 m²
Bruksareal 99 m²
Tomt 281,5 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1990
Prisantydning kr 1 790 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 plan og inneholder: Hovedetasje: vindfang, gang, 2 soverom, bad/vaskerom, stue og kjøkken. Bod under trapp. Loftsetasje: soverom, loftstue/soverom og bod Garasje I følge selger er det gjort noen oppgraderinger på boligen etter byggeår, bl.a. - Malt boligen utvendig med jevne mellomrom, sist 3 sider på boligen i 2017, den siste siden i 2018 og da ble garasjen og malt. - Ny terrassedør (2006) - Ny ytterdør (ukjent årstall) - Nyere vedovn (2006) - Innvendig så er det skiftet noen gulv, og malt diverse rom. Boligen er altså påkostet ved behov og velholdt og holder god standard med tanke på alder. Men det kreves oppgraderinger for å få dagens standard.

Beliggenhet

Beliggende i usjenerte og solrike omgivelser i etablert og barnevennlig område, sentralt i Kopervik. Gangavstand til bl.a barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, flotte turområder og sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Ta inn på Austre Karmøyveg i rundkjøringen ved Eide i retning Kopervik sentrum. Følg vegen 1,5 km og ta til høyre inn på Stangalandstølen. Ta så 2.veg til venstre inn på Liarfjell. Følg vegen 250 meter og hold så til venstre. Følg vegen og boligen kommer på venstre side.

Parkeringsforhold

I garasje og på gårdsplass

Oppvarming

Vedfyring, varmekabler på bad og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - I følge selger så er villavent koblet fra.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette