Leilighet over 2 plan med 3 soverom - Terrasse med nydelig utsikt som bør oppleves

Århaugbakken 31

Primærrom 90 m²
Bruksareal 92 m²
Tomt 2778,00 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2002
Prisantydning kr 1 890 000
Felleskost kr 392

Innhold / standard

Dette er en meget innholdsrik leilighet. I hovedetasjen er det 2 soverom, bad og åpen løsning mellom stue og kjøkken. Loftsetasjen har et ekstra soverom i tillegg til loftstue. Fra terrassen er det nydelig utsikt utover Førresfjorden. Her har du alltid noe vakkert å hvile blikket på. Leiligheten har et aktivt nærmiljø med stort idrettsanlegg like ved. Leiligheten ligger i 2. og 3. etasje og inneholder følgende rom: 2. etasje: Gang, 2 soverom, bad/vaskerom og stue/kjøkken. Bod. 3. etasje: Soverom og loftstue. 1 utvendig bod i felles bodanlegg. Leiligheten ligger i 2. og 3. etasje og inneholder følgende rom: 2. etasje: Gang, 2 soverom, bad/vaskerom og stue/kjøkken. Bod. 3. etasje: Soverom og loftstue. 1 utvendig bod i felles bodanlegg. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til terrasse som har nydelig utsikt til Førresfjorden. Kjøkken fra når leiligheten var ny. Fliser over kjøkkenbenken. Badet er utstyrt med dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin. Belegg på gulv. Generell info om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Balansert ventilasjon

Beliggenhet

Kolnes Fra terrassen er det nydelig utsikt til Førresfjorden. Boligen ligger like ved idrettsanlegget på Kolnes og det er heller ikke lang vei til barneskolen. Området er kjent for å være et trygt og godt område for barnefamilien. Kort kjøretur til Raglamyr med butikker og kjøpesenter.

Adkomst

Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Parkering på felles parkeringsplass for sameiet.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. på badet er det gulvvarme. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 47 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 48 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette