Sørhaug - Sjarmerende boligeiendom som grenser til friområde - Nytt lekkert bad - Lun, solrik og vakker eiendom - Etterspurt boligområde

Kritlevegen 15

Primærrom 198 m²
Bruksareal 223 m²
Tomt 764 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1923
Prisantydning kr 3 290 000

Beskrivelse/detaljer

Klassisk enebolig med sjarmerende hage og uteområder. Påbygget på boligen er tegnet av arkitekt Hesseberg. Boligen er jevnlig oppgradert i den siste tiden og har blant annet et helt nytt påkostet bad. Sjelden beliggenhet sentralt i Haugesund; landlig og grensende til friområde og natur. Sentral adresse i et etterspurt boligområde.

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 etasjer og inneholder: Hovedetasje: Gang(tidligere soverom), kjøkken og stor stue med utgang til terrasse. Underetasje: Kjellerstue brukt som hybel, bad, 2 verkstedrom, gang og boder. Loft: Gang, soverom, soverom, hovedsoverom og bad. Ute er det garasje, lekehytte og redskapshus. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen er av god størrelse og det er utgang til terrasse som har gode solforhold. Det er peis i stuen. HTH kjøkken som var nytt for ca. 6 år siden. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som ekstra bred platetopp, oppvaskmaskin og ovn. Det store side-by-side kjøleskapet medfølger. Hovedsoverommet er av ekstra god størrelse. Det er totalt 3 soverom i boligen og samtlige er i loftsetasjen. I samtlige rom er det god romfølelse. Badet er svært påkostet og fremstår delikat. Alt arbeid i forbindelse med nytt bad er utført av fagfolk. Badet er helfliset og utstyrt med dusjnisje, bidè, baderomsmøbel og vegghengt toalett. Badet nede er helfliset og holder ok standard. - Nåværende eier har benyttet seg av Riks-tv - Boligen er renovert ute for ca 20 år siden, og ble i den tid også etterisolert. Boligen ble oppusset innvendig for 20 år siden. Nåvrende eier har endret boligen fra tomannsbolig til enebolig. Hesseberg har tegnet påbygget.

Beliggenhet

Sørhaug - landlig beliggenhet med tomt som grenser til friområde. Beliggende på Sørhaug/Djupaskar med kort avstand til Solvang skole. I nærheten har du Spar dagligvarebutikk, barnehager og videregående skoler som Vardafjell og Haugaland. Kort avstand til skoler for alle alderstrinn. Her har du mulighet til å spasere ned til sentrum og dra nytte av det som er av spisesteder, butikker, kulturliv etc. Ønsker du litt varme i "skrotten" har du byens største turterreng i Djupadalen med løyper for enhver smak. Ser du etter et innendørs alternativ er det flere treningssenter, is-hall og svømmehall i området rundt Gymnasbanene. Her er det også idrettshaller, flere kunstgressbaner og et bredt tilbud av idrettslag. Alt i alt har boligen en beliggenhet som gjør at du er nærheten av det alle meste du vil ha behov for eller ønsker i hverdagen. Område er rolig og uten gjennomgangstrafikk.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Det er 2 plasser på fremsiden av huset. Det er også parkering i garasje og plass til parkering foran garasjen.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På badet er det gulvvarme. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. Tilføyelser til egenerklæringsskjema: - Ved bruk av tørketrommel på husventilasjon stå på 3 (full guff), likevel kommer det av og til damp ned på toalett i føste etasje. - Det er laget til en spesial frostsikring av utekrane der vannet må tappes ut i kjøkkenbenk i kjellerstue. - Det er en innebygget vifte i taket i gang, denne er kanskje ikke lovlig, men kan kobles bort, pumper varmluft fra over peis og ut i yttergang. - Strøm til garasjen er via en skjøteledning som er nedgravd og trukket i en slange.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette