Kvaløy/Vikedal - Festettomt med beliggenhet høyt i terrenget - nydelig utsikt utover vakkert natur, sjø- og fjellandskap - solrikt - rett til båtfeste!

Løyningsneset

Tomt 606,1 m²
Boligtype Fritidstomt
Eierform Festet
Prisantydning kr 290 000

Beskrivelse/detaljer

Festet naturtomt med fantastisk beliggenhet høyt i terrenget omringet av natur. Med beliggenhet høyt i terrenget vil en fra sin nyoppførte hytte ha nydelig utsikt utover vakkert natur, sjø- og fjellandskap. Ligger vendt mot sør som gir gode solforhold. - Tomtefeste avgift på kr. 4.616,- pr år. Denne er indeksregulert. - Tinglyst veirett frem til felles parkeringsplass. - Tinglyst rettighet til båtfeste nede i Jupevika. - Mulighet for båtplass på flytebrygge i Jupevika. - Tilkoblingsmulighet for vann like ved tomten. - Grunnvann på eiendom sør for tomten. - I området er det vanligvis brukt bio- eller forbrenningstoalett. - Festekontrakt ligger vedlagt i salgsoppgaven. Tomten kan fritt besiktiges.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Kvaløy ved Imsland i Vindafjord kommune. Naturtomt beliggende høyt i terrenget med nydelig utsikt utover vakkert natur, sjø- og fjellandskap. Beliggende omringet av natur og med gode solforhold vendt mot sør. Mulighet for båtplass/båtfeste i Jupevika har man tilgjengelig en meget flott skjærgård. Nærhet til Kvaløy camping og landhandel. På sommerstid og vinterstid har man adkomst til flotte turområder som blant annet Etnefjellene og Svandalen skisenter som ligger i behagelig kjøreavstand fra hytta.

Adkomst

Feltet Løyningsneset ligger ca. 13-15 minutter kjøring fra Vikedal. Fra Vikedal følg Fylkesvei 46 østover mot Sauda. Ta av veien til høyre ned mot Kvaløy Camping og følg veien forbi campingplassen. En vil da kjøre på Løyningsneset, Når veien begynner å gå nedover vil en få Løyningsneset 61 som første hytte en kommer til på høyre side av veien. Tomten for salg ligger på sørsiden av denne hytten.

Parkeringsforhold

Parkering på felles parkeringsplass like øst for eiendommen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 697

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette