Søre bydel - Ny delikat 3 (4) roms toppleilighet - Fantastisk utsikt - Vannbåren varme - Betydelig oppgradert

Beverskaret 32

Primærrom 114 m²
Bruksareal 114 m²
Tomt 4257,2 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 6
Byggeår 2017
Prisantydning kr 5 290 000
Felleskost kr 2 915

Beskrivelse/detaljer

Sjelden mulighet å sikre seg en toppleilighet i et attraktivt boligområde, Beverskaret beliggende i søre bydel. Leiligheten har 2 (3) soverom, fremstår helt ny, høy standard med påkostet kjøkken, bad og gulver. Stor solrik og usjenert terrasse med tilhørende stor bod, fantastisk utsikt Garasje i felles garasjeanlegg. Lys og moderne leilighet m/smart kjøkkenløsning Flotte utearealer, felles gjesteparkering Turområder like utenfor døren til bl.a. Skåredalen m/butikk. Område ligger meget sentralt og det er kun 3-10 minutters kjøring til de fleste fasiliteter som butikk, Raglamyr, sentrum, idrettsanlegg, skoler i alle alderstrinn.

Innhold / standard

Inneholder i 6 etasje: gang, 2 (3) soverom, bad, vaskerom, ekstra wc, stue og kjøkken. Stor terrasse m/tilhørende bod m/innlagt strøm. Påkostet ut fra standard med kjøkkenløsning, marmor på bad, ekstra wc og en-stavs hvit eikeparkett på gulv.

Beliggenhet

Beliggende i søre bydel med kort avstand til alt. Kun 3-10 minutters kjøring til alle fasiliteter.

Adkomst

I Fjellvegen kjør sørforbi høyblokkene kjør opp til Beverskaret. Leiligheten ligger på toppen i blokk mot nord. Øverste etasje mot nord.

Parkeringsforhold

En P-plass i felles garasjeanlegg.

Oppvarming

Vannbåren varme. Valgfritt å bruke el-ovner.

Diverse

- Integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Hugo Wee
  • Tittel Daglig leder / Megler
  • E-post hugo@em-a.no
  • Mobil +4792806411

Del dette