Sentralt - 3-roms toppleilighet i 6. etasje med maritim beliggenhet - Heis og garasje - Usjenert terrasse

Strandgata 52

Primærrom 60 m²
Bruksareal 60 m²
Tomt 901 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 1992
Prisantydning kr 2 490 000
Felleskost kr 1 960

Beskrivelse/detaljer

Toppleilighet med overlegen utsikt i 6. etasje, helt i sjøkanten. Leilighetsbygget har heis rett til leiligheten og disponerer egen garasjeplass. Leiligheten inneholder 2 soverom og har åpen løsning mellom stue og kjøkken. Imponerende takhøyde og god romfølelse. Stor og helt usjenert terrasse. Nydelig utsikt mot indre kai. Dette er en leilighet som bør oppleves.

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 6 etasje og inneholder følgende: 2 soverom, stue med utgang til terrasse, kjøkken, bad og gang. Det er loft over begge soverommene og gangen. Garasje og bod i 2. Etasje. Lagringsplass på loft med adgang fra soverom. Boden som følger med er den som ligger helt i enden av rommet. Fra stuen er det utgang til en usjenert terrasse med gode solforhold. Stuen har høy himling og flott utsikt. I stuevinduet vendt nordover Smedasundet er utsikten helt nydelig! Leiligheten har 2 soverom. Det er GET-TV uttak i begge soverom. Badet har fliser på gulv. Kjøkkenet har enkel innredning. Integrert platetopp. Det er åpen løsning mellom kjøkkenet og stuen. Leiligheten er utstyrt med blant annet: - Parkett på gulv. - Alle vinduer i leiligheter er skiftet i løpet av det siste året og ble bekostet selv. - Get kabel tv. - Direkte adkomst fra parkering og inn i bygget. - Heis med adkomst fra inngangsparti ute og nede ved garasjeanlegget.

Beliggenhet

Sentralt - kort gangavstand til Haugesund. Sentral beliggenhet med gangavstand til Haugesund sentrum. Like i sjøkanten beliggende i byggets øverste etasje og med flott utsikt fra terrassen og fra vinduene i leiligheten. Her bor en sentralt og med kort gangavstand til Haugesund sentrum og alt som medfølger. Ettertaktet beliggenhet i et rolig og etablert boligområde.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

1 parkeringsplass i i garasjen som ligger i 2. Etasje av bygget. Gjesteparkering ved inngangspartiet til leilighetene.

Oppvarming

På badet er det gulvvarme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette