SKUDENESHAVN - Meget lettstelt og flott leilighet m/3 soverom - Sentralt

Høynestunet 10 C

Primærrom 82 m²
Bruksareal 82 m²
Tomt 820,3 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 2004
Prisantydning kr 1 690 000
Felleskost kr 400

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 2.etasje og inneholder: gang, 3 soverom, vaskerom, bad, stue og kjøkken. Koffertloft med gode lagringsmuligheter Utvendig sportsbod Leiligheten ble bygget i 2004 og holder høy standard, bl.a: - Rør i rør system - Sprinkleranlegg - Ventilasjonsanlegg - Sentralstøvsuger - Stort og flott (helfliset) bad - Lyst og pent kjøkken - Det er lagt inn fiber (altibox) fra Haugaland kraft i boligen I følge selger er det gjort en del påkostninger på boligen siden hun kjøpte den i 2012, bl.a: Utvendig: - Spylt og vasket kledning hver år og malt boligen 2 strøk i 2013 - Nytt glassgelender på terrasse - Ny vannkrane og ny utelampe Innvendig: - Fikset ventilasjonsanlegget samt hatt service - Malt alle vegger (med unntak av 1 rom) i hele leiligheten - Tettet alle spikerhull og malt alle lister - Ny dusjvegg - Ny kjøkkenvifte (2017)

Beliggenhet

Sentral og flott beliggenhet i Norges sommerby Skudeneshavn. Gangavstand til bl.a barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, badeplass, flotte turområder, golfbane og sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Følg RV-47 forbi Circle-K stasjonen i Skudenes og ta 2.veg til høyre inn på Høynesvegen. Ta 3.veg til venstre inn på Høynestunet. Følg vegen og boligen kommer på venstre side.

Parkeringsforhold

På felles parkeringsplass

Oppvarming

Varmekabler på bad, mulighet for å sette inn vedovn og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Oppvaskmaskin medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Det er i følge selger fellesutgifter på kr 400,- pr mnd som dekker utvendig bygningsforsikring samt oppsparing til felles vedlikehold. Sameiet har pr dags dato over kr 44.000,- på denne kontoen. - I følge selger er det de som bor nede som bruker hagen utenfor sin seksjon. - I følge selger har de felles dugnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette