Førre/Nesheim – Usjenert hytteeiendom i naturlige omgivelser – Utsikt og gode solforhold - Stor terrasse nede ved vannet

Nesheimsvegen 217

Primærrom 50 m²
Bruksareal 52 m²
Tomt 3515,2 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Rom 3
Soverom 2
Byggeår 1917
Prisantydning kr 1 490 000

Beskrivelse/detaljer

Stor og usjenert eiendom med flere gode uteområder. Fra terrassen og utestuen er det flott utsikt til vannet og hytten ligger høyt i terrenget. Helt nede ved vannet er det stor terrasse og herlig samlingsplass for familien. Det ligger til rette for aktive dager, enten om en ønsker å bade, spille fotball på plenen, eller utfordre seg selv som hobbygartner. Late dager er også fint og det er ikke mangel på steder hvor du kan sitte i solsteiken, å gjøre ingenting. Her kan en skape sitt eget paradis. Naturlig eiendom som er rikt beplantet med et mangfold av planter, frukttrær og bærbusker. Hytten går over 2 etasjer og fremstår med normal god hyttestandard. Fasilitetene er i orden da det er kommunalt vann og avløp, samt planert område til parkering.

Innhold / standard

Hytten går over 2 plan og inneholder: 1. etg: Stue, gang/kjøkken, soverom 2. etg: Gang, soverom og loftstue/soverom. Ute er det utestue, «lekehytte» og redskapsbod. Nede ved vannet er det stor terrasse. Stuen er av god størrelse og har vedovn. I gangen opp til 2. etasje er det enkel kjøkkeninnredning med komfyr. Overetasjen er meget romslig. Helt nede ved vannet er det en stor platting og en brygge. Dette er virkelig en plass du kan ta de nydelige omgivelsene innover deg. God plass. Hytten et utstyrt med blant annet 3-faset strøm. Det er montert ny pipehatt. 3 av sidene på hytten er isolert og kledd på nytt. (begge langsidene og den ene korte) I «lekehytten» er det innlagt vann og dusj.

Beliggenhet

Førre/Nesheim Hytten ligger høyt i terrenget og har utsikt til Stakkestadvannet. Uberørt og fri natur. I området er det svært mange turmuligheter. Valhest er et populært turmål og det er kort vei til Håvås-hytta.

Adkomst

Fra Førre skole kjør mot Stakkestad. Hold høyre side og kjør mot Nesheim. Kjør nesten til enden av veien. Litt før du kommer til snuplass ta inn til høyre. Husnummerene står skiltet ved veien. Du får boligen på din høyre side. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Det er planert parkering på tomten.

Oppvarming

Ildstedet i stuen sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Det opplyses om at boligsalgsrapporten har en gyldighet på 6 mnd og at denne rapporten således kun er å regne som et "hjelpedokument" for mulig interessante opplysninger om eiendommen slik tilstanden var da rapporten ble utarbeidet.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette