Delikat og lekker leilighet med nydelig sjøutsikt- Trappefri adkomst- Sentral beliggenhet- Flott hagestue

Uvikstrand 11

Primærrom 77 m²
Bruksareal 83 m²
Tomt 846 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 1
Byggeår 2009
Prisantydning kr 2 390 000
Felleskost kr 650

Beskrivelse/detaljer

- Lekker leilighet med flott beliggenhet på Avaldsnes - Sentral beliggenhet med gangavstand til det aller meste! - Trappefri adkomst - Åpen stue/kjøkkenløsning - Flott fullfliset bad, adskilt vaskerom - Praktiske garderobeløsninger - Nydelig sjøutsikt - Stor terrasse - Lekker hagestue - Parkering i carport - Sportsbod Velkommen på visning!

Innhold / standard

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, bad, vaskerom, soverom, stue/kjøkken. Lekker og meget lettstelt leilighet med sentral beliggenhet på Avaldsnes. Her har man alt av hva man til daglig trenger innenfor få minutters gange. Det kan nevnes butikker, skoler, barnehager, idrett og turområder mm. Kun få minutters kjøring inn til Haugesund og Raglamyr. Leiligheten ligger i første etasje, og har trappefri adkomst/livsløpstandard. Åpen stue/kjøkkenløsning med store vindusflater ut mot nydelig sjøutsikt. I stuen er det tidsriktige og lekre fargevalg, parkett på gulv og lysskinner i tak. God standard! Utgang til lekker hagestue med skyvedører. Hagestuen virker som en forlengelse av stuen, og her ligger alt til rette for å nyte sommerkvelder og grillmåltider. Stor terrasse utenfor hagestuen. Soverom av god størrelse, med lyse fargevalg og parkett på gulv. Her er det satt inn en stor og praktisk skyvedørsgarderobe, hvor man får plassert vekk alt av tøy, pluss litt til. Flott fullfliset bad med dusjkabinett og varme i gulv. Eget adskilt vaskerom med oppbevaringsmuligheter vegg-i-vegg med bad. I gangen er det god plass for yttertøy i skyvedørsgarderobe. Parkering i carport. Sportsbod.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til svært sentrumsnært på Avaldsnes. Den sentrale beliggenheten man her får, gjør at man har svært kort avstand til det aller meste man til daglig vil ha bruk for av tilbud og tjenester. Skoler, barnehager, butikker, lege, apotek, bank, idrettsplass mm. Leiligheten ligger kun noen få meter fra sjø, så her har man nydelig utsikt. Virkelig en flott beliggenhet!

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i carport og felles parkering.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Frittstående hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti. - Selger informerer at det ikke er lagt opp lading til el - / hybrid bil. - Lampe over spisebord og veggmonterte høyttalere medfølger ikke.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 59 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 60 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette