Lekker og lettstelt leilighet med flott og sentral beliggenhet - Nydelig utsikt - Garasjeanlegg og heis!

Stongsvingen 87

Primærrom 84 m²
Bruksareal 88 m²
Tomt 4549,00 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2012
Prisantydning kr 2 990 000
Felleskost kr 2 000

Beskrivelse/detaljer

- Lekker leilighet over en etasje i populære omgivelser i Åkrehamn - Stor stue med åpen løsning til flott kjøkken - 2 soverom - Kun et steinkast unna Åkrasanden - Leiligheten holder god standard - Fantastisk flott utsikt fra stue og terrasse - Parkering i lukket garasjeanlegg - Heis Velkommen på visning i Stongsvingen 87 J!

Innhold / standard

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Flott leilighet med populær beliggenhet sentralt i Åkrehamn. Her har man gangavstand til det aller meste. Åkrasanden kun et steinkast unna. Leiligheten har flott utsikt til sjø. Parkering i lukket garasjeanlegg, godt med gjesteparkering. Det er heis i bygget. Leiligheten har to soverom, hovedsoverom med godt med garderobeplass. Stor stue med åpen løsning til kjøkken. Stuen er inndelt i flere soner, og har utgang til terrasse med nydelig utsikt. Kjøkken med mye lagringsplass i skuffer og skap, gode arbeidsflater og integrerte hvitevarer. Flott en-stavs parkett på de fleste gulv. Fliser på bad. Lyst og pent bad med fliser, dusjkabinett, og opplegg for vaskemaskin skjult bak skyvedørsgarderobe med speilfront. Egen innvendig bod i leiligheten, i tillegg til sportsbod i garasjeanlegg.

Beliggenhet

Meget kjekk beliggenhet i populære omgivelser på Åkra. Her har en korte avstander til det meste av hva man til daglig vil ha behov for. Her kan man nevne barnehage, skole, turområder, kjøpesenter og sentrum. Alt dette ligger like i nærheten.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i lukket garasjeanlegg med heis.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 74 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 75 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette