Nyere, stilren og strøken bolig - Fantastisk flott utsiktsbeliggenhet - Gode solforhold - 4 soverom - Nærhet til skole!

Myklandvegen 96 B

Primærrom 138 m²
Bruksareal 138 m²
Tomt 238 m²
Boligtype KjedetEnebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 2016
Prisantydning kr 3 850 000

Beskrivelse/detaljer

- Innholdsrik kjedet enebolig med populær beliggenhet på Vormedal - Boligen ligger flott til med en helt fantastisk utsiktbeliggenhet - Like ved har en skole, barnehage og butikk - Høy standard, godt utnyttet og tidsriktige overflater. Boligen fremstår som strøken! - Stort og flott oppgradert kjøkken med åpen løsning mot stue - Bad i begge etasjer, 2 stuer og 4 soverom - Fast parkering i carport med muligheter for el-bil lading - Stor terrasse med panoramautsikt ut over Vormedal og Kamrsundet

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer, og inneholder følgende: 1. Etasje: Gang, vaskerom, bad, soverom og stue/kjøkken. 2. Etasje: Stue, gang, soverom x3 og bad. Parker bilen i carport eller asfaltert gårdsrom, og ta deg videre inn i denne lekre boligen. Det er lagt opp klart til å installere el-bil lading ved carport. Boligen har gjennomgående høy standard, og fremstår som strøken. Her flytter man rett inn og nyter tilværelsen. Boligen ligger flott til i et svært så godt etablert og populært boligområde like ved Mykje skole. Beliggenheten er så sentral at man her har gangavstand til alt man til daglig vil ha behov for. Det kan blant annet nevnes skole, barnehage, butikk og turområder. I første etasje finner man et romslig soverom med en lekker garderobeløsning, et lekkert fullfliset bad, vaskerom og en stor åpen stue/kjøkkenløsning. Her har selger oppgradert kjøkkenet, og fått utvidet med mer oppbevaringsplass. Store benkeflater, mye plass i skuffer og skap, integrerte hvitevarer og nydelig utsikt mot Karmsundet. Dette er virkelig et herlig rom å oppholde seg i. I stuedelen er det parkett på gulv, listefrie overganger til tak, spotter, varmepumpe og tidsriktige fargevalg. Loftsetasjen er også like innholdsrik, med samme høye standard. Her har man en loftstue med flott utsikt, 3 store og gode soverom, i tillegg til et fullt bad med badekar. Selger har oppgradert belysningen med spotter i tak, og nye brytere/dimmere. Boligen har balansert ventilasjon. Praktisk sportsbod like ved carport.

Beliggenhet

Myklandvegen 96 B har en flott beliggenhet på attraktive Vormedal. Her bor man i et trivelig og rolig boligområde, med alt av hva man trenger i nærheten. Nabolaget er et nyetablert boligområde, med barn i alle aldre. Nye Mykje barneskole kun en kort spasertur unna. Dette er med andre ord en svært barne og familievennlig plass å bo. I tillegg har man gangavstand til barnehage og Vormedal ungdomsskole. Norheimskogen ligger ikke langt unna og her har man flotte turmuligheter. Handleturen tar man på Kiwi, som kun er noen hundre meter unna. Kort kjøreavstand til både Norheim og Raglamyr med tilhørende fasiliteter.

Adkomst

Følg Vormedalsvegen forbi Kiwi Vormedal på venstre hånd, og ta første til venstre etter å ha passert Kiwi. Ta deretter første til høyre. Følg vegen, forbi barnehage, og hold til venstre. Boligen ligger i første rekke, helt på toppen. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Carport og asfaltert gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Lampe i trapp opp til andre etasje medfølger ikke handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette