ÅKREHAMN - Familiebolig over tre plan - Tre stuer - Flotte utearealer - Gåavstand til "alt"!

Vestre Karmøyveg 345

Primærrom 270 m²
Bruksareal 306 m²
Tomt 712,70 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Prisantydning kr 2 990 000

Innhold / standard

Enebolig over tre plan som inneholder: Underetasje: Hall, kjellerstue, vaskerom og gjestetoalett. Hybelleilighet: Gang, to soverom (ene disponeres i dag som stue), bad/ vaskerom, og gang med tekjøkken. Underetasjen har også tre boder. Første etasje: Gang, tre soverom, bad, kjøkken og stue. Loftsetasje: Gang, loftstue og soverom. - Eikekjøkken med komfyr(nyere), oppvaskmaskin og kjøleskap. Hvitevarer medfølger. Det er godt med skap og benkeplass på kjøkkenet, samt god plass til spisebord. - Romslig stue og Tv- stue i hovedetasjen. Stuen er naturlig inndelt i ulike soner, og gir ulike muligheter for innredning. Vedovn i stue. - Soverommene i hovedetasjen er svært romslige. - Boligen har et flott bad med toalett, vask i seksjon og dusjkabinett. Gjestetoalett i underetasjen. - Flere av boligens overflater er pusset opp de siste årene. - Stor og kjekk terrasse over flere nivå med god plass til hagemøbler. - Det er i dag stengt av mellom garderoberom/ bod og hybel. Hybel har egen inngang på på siden av boligen. Hybelen er ikke godkjent for varig opphold eller utleie.

Beliggenhet

Eiendommen har svært sentral beliggenhet i Åkrehamn. Gåavstand til blant annet skoler, barnehage, butikker, ulike shoppingmuligheter, turløyper, idrettsanlegg og Åkrasanden.

Adkomst

Eiendommen ligger like sør for Åkra Ungdomsskole, på motsatt side av vegen.

Parkeringsforhold

Parkering i garasje og på egen eiendom.

Oppvarming

Vedovn i stue. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Det er i denne boligen oljefyringsanlegg. Jfr. Forurensningsforskriften skal disse fases ut innen år 2020. Det kan innebære at oljetanken må fjernes eller plomberes veg å fylle den med sand. Ta kontakt med kommunen for ytterligere informasjon. Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 74 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 75 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Ingeborg Gangsøy Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post ingeborg@em-a.no
  • Mobil +4790417924

Del dette