Flott hytte med nydelig utsikt og beliggenhet - leie av båtplass kan overtas

Vågafossvegen 95

Primærrom 105 m²
Bruksareal 107 m²
Tomt 1 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 2015
Prisantydning kr 2 690 000

Beskrivelse/detaljer

- Ønsker du en hytte som er like kjekk sommerstid som vinterstid? Herfra når du Sauda skisenter i Svandalen på bare 35 minutter. - Adgang direkte fra hytta og ned til vannet samt nydelig ferskvann med sandstrand og koselig felles trebrygge samt flytebrygge rett bortenfor. - Flott utsikt ned på vannet fra hytta. - Inneholder 1. Etg.: Gang m/trapp, 3 soverom, wc/vaskerom, bad, bod og stue/kjøkken. Loft: Loftstue og sovehems. - Selger er byggmester.

Innhold / standard

Tak over inngangsparti og inngang til vindfang med varmekabler i gulv. Vindfanget har åpen løsning til gangen. Gang med trapp opp og bod under trappa. Boda har vvb, sluk, opplegg for ekstra fryseboks og garderobe for klær. Rør-i-rør skap er plassert her. WC med vegghengt toalett, moderne servant med dobbelt underskap, høyt sideskap, varmekabler på gulv, spotter i tak, fastmontert rullgardin i vindu, speil med integrert lys. Vaskerom med varmekabler og gulvbelegg på gulv. Ventilasjonsanlegget er plassert her. En god del fastmonterte skaper for oppbevaring. Soverom1 med fastmontert rullegardin i vindu. Bad med belegg på gulv, FiboTrespo plater på vegger, dobbel vask med fire underskuffer, to speil med i integrerte lys, varmekabler, fastmontert rullegardin, dusjkabinett med regnvannsdusj, vegghengt toalett og spotter i tak. Soverom2 med fastmontert rullegardin. Soverom3 med fastmontert rullegardin. Skyvedør mellom gang og stue. Stua har åpen løsning med kjøkken. Åpen himling og god takhøyde på 4.71m. Stua har dobbel dør ut til terrasse som går rundt to sider av hytta. Tett tak over deler av terrassen. Stor LG varmepumpe med inverter. Stort vindu i høyden under mønet. Alle vinduene nede i normalhøyde har fastmonterte rullegardiner. Vedovn med glassfront på tre sider. Vegghengt 65 tommers Grundig Smart TV med fastmontert ramme laget i samme materialer og farge som kjøkkeninnredningen. Dimmbar belysning. Kjøkkenet har spotter i tak, moderne innredning med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn, micro, kjøleskap, induksjon koketopp og moderne designvifte fra Elica. Halvannen underlimt vask i laminatbenkeplate. Fastmontert rullegardin. Loft: Trapp opp til romslig loftstue med to takvindu og spotter i tak. Både plass til lesekrok og sittegruppe. Det er lagt opp til TV og Internet til loftstua også. To kott i knevegg. Innredet bod med innlagt ventilasjon og belysning. Sovehems med foldegardiner i vindu. Frittstående bod: Frittstående bod med garasjeport som er brukt til å lagre ATV. Boda har støpt gulv og innlagt strøm. Portåpner medfølger. Bygget i samme stil som hytta. Båtplass i fellesanlegg leies: Båtplass leies av grunneier. Det er i følge selger avklart at ny eier vil få overta leie båtplassen om ønskelig. - Hele hytta har en-stavs laminat på gulv, stående hvitmalt trepanel på vegger og hvitbeiset panel i skråtak. - Utvendig belysning med spotter. - Veien går inn til de 3 hyttene som er bygget og i følge selger er det kun disse tre hyttene som skal bruke veien. - Renseanlegg er felles for disse 3 hyttene. Betaler ca. 700 kroner per år for service. - Felles borehull for de 3 hyttene.

Beliggenhet

- Ønsker du en hytte som er like kjekk sommerstid som vinterstid? Herfra når du Sauda skisenter i Svandalen på bare 35 minutter. - Området er veldig solrikt. - Nydelig ferskvann med sandstrand og koselig felles trebrygge samt flytebrygge rett bortenfor. Adgang direkte fra hytta og ned til vannet som har ypperlige fiskeforhold (aure på ett kilo tas på jevnlig basis). Stort vann som kan utforskes med kajakk/kano. Veldig kjekt for bading. Det renner også en liten elv fra vannet og ned til fjorden. Fisking og bading også i fjorden. - Det tar ca. 1 time å kjøre til hytta fra Raglamyr i Haugesund. - En kan bestille brøyting ved ekstra behov via et nummer man får av velforeningen. Reis helt fergefritt fra hytta i flere retninger: Våga til Slettedalen 50 minutter Våga til Gullingen 40 minutter Våga til Svandalen 35 minutter Våga til Åbødalen 40 minutter Ingenting er som å komme ned på terrassen, fyre i bålpanna, og se utover vannet etter en flott dag i turløypene. De som liker turer i fjellet har også med Våga som utgangspunkt for fine dagsturer til Grytenuten (690m), Akslandsnuten (799m), og Sellandsnuten (910m). Fra disse punktene ser en helt til Haugesund og Stavanger om været er bra. Også mye bær i området rundt Våga. Bringebær, Bjørnebær, Tyttebær, og blåbær.

Adkomst

Fra Vikedal kjører en i retning Sauda og Ropeid. Når en har passert avkjørsel til Kvaløy på høyre hånd (med skiltet bensinpumpe for båt og nærbutikk) så følger en veien videre et lite stykke før en kjører under en gangbro. Når en har kjørt under brua skal en ta første vei til høyre. Her er skilt merket Vågafossvegen. Følg veien ned til flaten og ta så inn til venstre ved skilt merket "Hyttefelt". Følg grusveien oppover og ta av til venstre ved skilt for husnummer. Hytta ligger i enden av veien.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på egen tomt.

Oppvarming

Varmepumpe og vedovn i stue. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Soverom og bod på loft er ikke godkjent i kommunen. I tegningen til kommunen er det kun inntegnet trapp opp til hems. Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer som ikke er integrert medfølger ikke handelen. Festekontrakten Fester kan kreve innløsing av tomta i samsvar med vilkårene i tomtefestelova. Festeavgiften er på 3500 per år og betales forskuddsvis innen 1. april. Konsumprisregulert avgift. Brøyting bestilles ekstra og betales for i hvert enkelt tilfelle. Bortfester skal godkjenne ny fester og forkjøpsrett kan gjøres gjeldende i samsvar med tomtefestelova. Hele avtalen er vedlagt salgsoppgaven.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 67 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 68 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette