Søre bydel - Rekkehus over 3 plan. Stor solrik terrasse. Sentral beliggenhet med kort vei til sentrum og butikker.

Skudenesgata 39 B

Primærrom 87 m²
Bruksareal 103 m²
Tomt 11288 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Andel
Rom 3
Soverom 2
Byggeår 1953
Prisantydning kr 1 490 000
Andel fellesgjeld kr 212 284
Totalpris kr 1 702 284
Felleskost kr 3 363

Beskrivelse/detaljer

- Pen og velholdt bolig over 3 plan - God stue med pen peisovn - Stor solrik terrasse - Pent kjøkken med spiseplass - 2 gode soverom - Fliselagt bad - Kjellerstue - Sentral beliggenhet med kort vei til sentrum, Raglamyr m.m.

Innhold / standard

Praktisk rekkehus over 3 plan. Inneholder i 1. etasje vindfang, bod, disponibelt rom / kontor, vaskerom og gang med garderobeplass. Hovedetasjen består av stue og kjøkken. Kjøkken har pen bøk innredning med god skap og benkeplass. Oppvaskmaskin. God spisesplass. Stue med pen peisovn og utgang til vestvendt usjenert terrasse. Loft består av mellomgang, 2 gode soverom og et fliselagt bad med innmurt badekar. Boligen trenger noe oppussing.

Beliggenhet

Meget attraktiv og sentral beliggenhet med gangavstand til sentrum, butikk og bussholdeplass.

Adkomst

Fra Haugesund, følg Karmsundgata sørover. Ta til høyre i rundkjøring ved Opelkryset. Ta deretter andre avkjørsel til høyre og videre til høyre. Følg veien innover til du har boligen på venstre side.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på borettslagets grunn.

Oppvarming

Peisovn i stuen. For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 6 555
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 7 587

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Kart

Del dette