Haugesund - Innholdsrik og velholdt enebolig i etablert villastrøk i landlige omgivelser. Barnevennlig og rolig.

Sveiogata 37

Primærrom 277 m²
Bruksareal 302 m²
Tomt 715 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1984
Prisantydning kr 4 390 000

Innhold / standard

Velkommen til Sveiogata 37 i et etablert og klassisk boligfelt. Barnevennlig og rolig i landlige omgivelser og flott utsikt mot Tornesvannet. Boligen inneholder vindfang med varmekabler, romslig hall med garderobeplass. 3 gode soverom på hovedplan hvorav hovedsoverom har stor speildørsgarderobe og utgang til terrasse. Bad hovedplan – Lekkert fliselagt bad med varmekabler, vegghengt toalett, stor romslig dusj med glassdører direkte på gulv, luke til skittentøysjakt direkte til skap nede på vaskerom, flott baderomsinnredning med vask og krane med føler, downlights i innredning og tak. Kjøkken fra 2017 med integrerte hvitevarer og side by side kjøleskap. Spisedel er et tilbygg fra 2004 og dette har ekstra høyde til tak med downlights. Utgang til liten frokostterrasse. Vinkelstue med plass til flere sittegrupper. Klebersteinsovn montert i 2015 og varmepumpe byttet til ny i 2018. Utgang til hagestue med flott utsikt og skyvedør ut mot stor terrasse. De fleste dører er byttet ut de siste år. Loftet har gang, to store loftstuer, toalett med servant, bod. Det er montert varmepumpe i trappeløpet opp til loftet. Ny i 2015. Kjeller består av kontor, trimrom, bod, gang, vaskerom med fliser på gulv og våtromsplater. Ny 200 liter varmtvannsbereder og innredning. Dør inn til rom som fremstår som en egen leilighet. Denne har også egen inngang fra utsiden og består av yttergang med garderobeplass, disponibelt rom som har vært benyttet som soverom, fliselagt bad med vegghengt toalett, dusj med glassdører direkte på gulv, boblebad med radio. Walk in closet, stor stue, spisedel og kjøkken med integrerte hvitevarer fra 2013. Alle dører i kjeller er byttet ut og noen vinduer. Store deler av kjeller har varmekabler

Beliggenhet

Beliggenhet – flotte turstier til Haraldsvang, Eivindsvannet og til Kvalsvik – motorkrossbanen ligger like ved Årabrot Eneboligen har flott beliggenhet nord i byen. Barne- og familievennlig i rolig gate. Kort gangvei til bensinstasjon og Kvalasenteret . Ellers kort kjøreavstand til Haugesund sentrum og alt som følger med. Kort vei til flotte turområder ved Kvalsvik. Her kan en gå eller jogge turer med sjøen i nærheten. Turløypene strekker seg over ca. 2. kvm. Fra nord går en mot Haraldsstøtten og videre inn mot sentrum. Tilhørende skolekrets er Gard skolekrets.

Adkomst

Følg Rv 47 nordover forbi Kvalasenteret. Ta til venstre i rundkjøringen. Ta så inn til høyre ved trafokiosk. Ta så til høyre igjen og inn Sveiogata. Sveiogata 37 ligger da på høyre side midt i gaten.

Parkeringsforhold

Garasje med loftstrapp. Garasjeport med ekstra høyde. Gode parkeringsmuligheter på egen tomt

Oppvarming

Vindfang har varmekabler. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Tilkoblet alarmsentral – sector alarm - Altibox fiber - Flaggstang - To dusjer som står direkte på gulv (ikke kabinett) - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Innredning i kjeller og på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. Soverom i kjeller og på loft innfrir ikke dagens krav til soverom. - Hagestue er ikke omsøkt oppført hos kommunen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette