Høyblokkene - Toppetasjen og fantastisk utsikt over by og til hav - Utvidet helfliset bad - 1 soverom

Fjellvegen 33

Primærrom 61 m²
Bruksareal 63 m²
Tomt 10599 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Etasje 13
Byggeår 1972
Prisantydning kr 1 150 000
Andel fellesgjeld kr 116 997
Totalpris kr 1 266 997
Felleskost kr 2 950

Innhold / standard

Meget pen og praktisk 2-roms leilighet i 13. etasje med 2 heiser. Inneholder vindfang og mellomgang. Pent Ikea kjøkken med god skap og benkeplass. Fliser over benkeplate. Plass til spisebord. Praktisk bod innenfor kjøkken. Utvidet fliselagt bad/wc, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Romslig soverom med god skyvedørsgarderobe. Stue med plass for sofagruppe og spisestue. Utgang til balkong med fantastisk utsikt over by og hav. Her ser du solen gå ned i havet. Beste utsikt i byen. 1 bod i felles bodanlegg. - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft.

Beliggenhet

Meget flott og sentralt beliggenhet med kort avstand til det meste av hva man til daglig vil ha behov for. En kort spasertur til Haugesund sentrum, med butikker, barnehager og skoler. Flotte turområder like i ved borettslagets eiendom. Turløype opp til Vardafjellet som kan skilte med flott natur, historie og storslått utsikt.

Adkomst

Fra Spannavegen, kjør inn ved Kiwi. Hold mot høyre og Fjellmyr. I første kryss, ta til venstre og deretter til venstre igjen i første rundkjøring. Kjør et litestykke og høyblokkene kommer på venstre side. Leiligheten ligger i blokken lengst sør, i annen etasje. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Felles parkering like ved bygget.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 7 188
Total kr 8 048

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette