Sveio/Rød - Enebolig med løe, garasje og del av naust - "Mini småbruk" - Romslig tomt

Tittelsnesvegen 625

Primærrom 130 m²
Bruksareal 151 m²
Tomt 2500 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1948
Prisantydning kr 1 750 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer, utenom kjeller, og inneholder følgende rom: 1. Etasje: Gang, toalett, bad, kjøkken og stue med utgang terrasse. 2. Etasje: 4 soverom. Grovkjeller med boder/kjellerrom. Utendørs: garasje, løe og halvpart av naust. Det er gangrett til naust, ikke veirett/kjørerett. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til terrasse. Det ble installert vedovn for 5 år siden. Boligen er oppusset i senere tid, men det gjenstår fremdeles en del arbeid. Enkel heltre kjøkkeninnredning. Komfyr (2016), kjøleskap og oppvaskmaskin følger med. Hovedsoverommet har dobbel garderobe. Et av soverommene har utgang til balkong. Det er totalt 4 soverom i boligen. Badet har plater på veggene og belegg på gulv. Ny innredning og nytt speilskap. Nyoppusset toalettrom. Generell informasjon om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Automatsikringer(nye for ca. 3 år siden).

Beliggenhet

Sveio - Rød/Drange Landlig beliggenhet med naturen som nærmeste nabo. Kort vei til Førde sentrum med butikk og barneskole. Avstander: Til Haugesund: ca. 25 min. Til Sveio sentrum: ca. 10 min. Til Førde sentrum: ca. 4 min.

Adkomst

På E-39 kjør i retning Førde. Kjør forbi Rød og skiltet som viser vei til Auklandshamn. Fortsett 1-2 minutter og du får innkjørselen til eiendommen på din høyre side. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Det er god plass til parkering på eiendommen og i garasjen.

Oppvarming

Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette