Høyblokkene - 2-roms leilighet i 4. etasje - Kort vei til turområder - Heis

Fjellvegen 25

Primærrom 62 m²
Bruksareal 62 m²
Tomt 12376 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Etasje 4
Byggeår 1967
Prisantydning kr 1 150 000
Andel fellesgjeld kr 123 803
Totalpris kr 1 273 803
Felleskost kr 2 474

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 4 . etasje og inneholder følgende rom: Vindfang, gang, kjøkken, stue, bad, toalett og soverom med garderoberom. Ute er det balkong. 1 bod i felles bodanlegg merket med 0406 . Boden ligger rett innenfor kjellerdøren. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen er lysmalt. Utgang til balkong. Boligen har en gjennomgående enkel standard. Kjøkkenet har malte fronter. Enkel innredning. Hovedsoverommet har eget garderoberom og stedbygd garderobe. Badet er todelt og har belegg på gulv. Dusjkabinett. Leiligheten er utstyrt med blant annet: - Tv og internett levert av GET. - Automatsikringer(2018)

Beliggenhet

Øvre bydel – Høyblokkene Fra leiligheter er det kort avstand til det meste i og rundt sentrumskjernen. En kort spasertur ned til Haugesund sentrum og alle fasiliteter som medfølger. Kort gange opp til Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer og er inngangsporten til byheiene for mer krevende turer. Det går turløype opp til Vardafjellet med flott natur og panoramautsikt over Haugesund. Gode bussforbindelser til Raglamyr og sentrum hvert 15. min.

Adkomst

Høyblokkene er enkelt å finne og ligger i området med Vardafjell VGS og sykehjemmet. Høyblokken mot nord. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Felles parkering.

Oppvarming

Varmelist. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsordning og medlemmer i borettslaget vil være felles ansvarlige for felles gjeld. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres forr fører innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette