Sørvendt hyttetomt innenfor 100m grensen - fantastisk utsikt - båtplass i felles flytebryggeanlegg - Beste beliggenhet!

Solbakken panorama tomt 1

Tomt 885 m²
Boligtype Fritidstomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 990 000
Felleskost kr 584

Beskrivelse/detaljer

- Tomta ligger sørvendt, er solrik og ligger innenfor 100 meters beltet. Beste beliggenhet! Ingen foran. - Gangavstand til Etnesjøen med alle dets fasiliteter. - Ingen byggeklausuler. - Vei, vann og kloakk frem til tomta. - Det medfølger 1 stk bryggeplass på ca. 3 m bredde i felles bryggeanlegg med opplagt felles vann og strøm. - Bademulighet like ved tomta. - Det foreligger godkjent dispensasjonssøknad om å bygge mur nærmere hytteveien enn reguleringsplanen legger opp til. Det foreligger tegninger på hytte som det er gitt byggetillatelse på, og som er vedlagt salgsoppgaven.

Innhold / standard

Eiendommen har adkomst fra europavei, via kommunal vei til privat vei (med tinglyst veirett til hver tomt) det siste stykket. Det er også tinglyst veirett til og fra bryggeanlegget. Feltet er ferdig opparbeidet og alle arbeider er utført av profesjonelle med lokal forankring. Feltet er opparbeidet av Tveit Maskin AS. Etne Betong AS har hatt ansvaret for bygging og utlegging av brygge med fortøyninger og fortøyningsfester for bryggeanlegget og ferdigattest på dette foreligger og er datert 29.07.2014. Renseanlegget er levert av Odin Maskin AS. Strøm og vann er lagt ned til bryggeanlegget og til hver tomt. Det er bygget to renseanlegg. Ett for nabofeltet mot øst. Og ett for Solbakken Panorama Hyttefelt samt en fremtidig boligtomt som grunneier vil forbeholde seg retten til å knytte til dette anlegget mot å delta i vedlikeholdet. Renseanleggene har kapasitet på 50 pe per stk. De to renseanleggene er separate, men har felles utslippsledning. Utslippstillatelse for renseanlegget foreligger og er datert 24.04.2013. Det foreligger nå ferdigattest på både vei, vann og avløp datert 17.01.2014 - kontakt megler for kopi. 2 stk private borehull for vann til hyttefeltet er plassert i området ca. mellom tomt 4 og tomt 9 øverst på feltet. Vannet er analysert av Expro Petrotec Haugesund. Etne El-lag har levert strøm og trekkrør for fiber. Tilknytningsavgiften for fiber er på ca. kr. 4-5000 i følge selger og det er opp til tomtekjøper om de vil ha dette. EEL kan da tilby Altibox til tomtekjøperen. Både renseanlegget, borehull og vannledninger er frostsikret. Byggegrunn på synlig fjell. Strøm og vann er lagt ned til bryggeanlegget. Det er montert vanntank med 10 000 liter vann for brannslukking. Det foreligger godkjent dispensasjonssøknad om å bygge mur nærmere hytteveien enn reguleringsplanen legger opp til. Dispensasjonen er vedlagt salgsoppgaven. Byggetillatelse er gitt og vedlagt salgsoppgaven. Det foreligger tegninger på hytte som kan gå med til kjøper. Vedlagt salgsoppgaven.

Beliggenhet

Tomta har kanskje den aller fineste plasseringen med gangavstand til Etnesjøen. Tomta ligger sørvendt, er solrik og ligger innenfor 100 meters beltet i Eiriksvik på nordsiden av Osvågen. Etne har et rikt kulturliv, kulturhus, kjøpesenter, butikker av alle slag, hotell, bank, post og mer. Etneelva er kjent for godt laksefiske. Det er svært gode jaktforhold og turgåeren har mange gode alternativ både sommer og vinter. Kort kjørevei til preparerte langrennsløyper på Olalia eller lysløype på Korlevoll. Det tar ca. 1 time til Røldal Skisenter med flotte freeride-områder og stolheis. Solbakken Panorama ligger ca. 55 minutter fra Haugesund. Ved utløpet til Etnefjorden ligger Sunnhordlands bassenget og Romsa øyene med flott lagde bryggeanlegg på alle tre øyene. Her yldrer det med båtliv på sommeren. En har lett tilgang til å lyse etter krabbe, fiske kampskjell, dykking, og meget godt fiske etter både torsk, lange og alt det vanlige. Sjøørret innerst i Etnefjorden.

Adkomst

Fra Etnesjøen: Følg europaveien mot Ølen til en har kommet opp på Madsgård (på toppen av den lange bakken vest for Etnesjøen). Ta inn til høyre her ved bussholdeplass og ta til venstre med èn gang. Følg veien som går parallelt med europaveien seks hundre meter og ta av til høyre. Følg veien ned bakken og på oversiden av hyttefeltet til Odda Kjemiske Arbeiderforening via ny vei.

Parkeringsforhold

Kjøperne må selv bekoste opparbeiding av minst 2 parkeringsplasser på egen tomt. Grunneier har opparbeidet en felles parkeringsplass forbeholdt hytteeierne og deres gjester. Hovedveien inn i feltet vil bli fysisk stengt med bom som alle får nøkkel til (også brannvesenet/legevakten/ambulansen).

Diverse

Det opplyses om at eier av gårds- og bruksnummer 14/11 (grunneiers eiendom) har rett til å hente vann fra borehullet til Solbakken Panorama Hyttefelt samt rett til å bruke veiene i hyttefeltet mot å delta i vedlikeholdskostnader. Grunneier skal også ha rett til 2 båtplasser i bryggeanlegget. Disse er forbeholdt hytta på 14/11 og en fremtidig boligtomt som skal utskilles.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette