Sveio - Stor og innholdsrik bolig med P-rom 171 kvm - Gode solforhold, utsikt og sentrumsnært

Høghaugvegen 2 B

Primærrom 171 m²
Bruksareal 171 m²
Tomt 422,6 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Fast
Soverom 5
Etasje 3
Byggeår 2001
Prisantydning kr 2 590 000

Beskrivelse/detaljer

Veldig innholdsrik bolig med P-rom på hele 171 kvm og egen tomt. Hagen er pent opparbeidet av gartner og i gårdstunet er det god plass til parkering. Boligen fremstår i god stand med stilig hvitt høyglans kjøkken og ellers oppussede innvendige overflater i de fleste rom. Beliggenheten gir deg gode solforhold, fin utsikt og nærhet til alt i Sveio.

Innhold / standard

Stuen er av god størrelse og det er god plass til både sittegruppe og spisestue. Som resten av boligen fremstår stuen i god stand, og det er stort sett oppusset på innvendige flater. Fra stuen er det utgang til terrassen. Det er fin utsikt fra stuevindu. I tillegg til denne stuen er det loftstue. Kjøkkenet er fra 2011 og har hvit høyglans utførelse. Det er dekorert med hvite fliser over kjøkkenbenken som kler kjøkkenet veldig godt. Kjøkkenet er utstyrt med integrert kjøl og frys, induksjon platetopp og integrert stekeovn. Det er 3 soverom i overetasjen. 1 av soverommene i denne etasjen er brukt som walk-in garderobe. I underetasjen er det 2 soverom. Badet er utstyrt med fliser på gulv, dusjkabinett, badekar og stor baderomsinnredning. I tillegg til badet er det gjestetoalett i hovedetasjen. Toalettet er nyoppusset. Vaskerommet er av god størrelse og har utslagsvask og opplegg til vaskemaskin. Dette rommet kan også brukes som bi-inngang. Stor bod ute i tillegg til 1 bod oppe. Det er god lagringsplass i knevegger i overetasjen. Ute er det en praktisk redskapsbod. Boligen er utstyrt med blant annet: - Sentralstøvsuger (ikke i bruk) - Varmepumpe (montert i 2016) - Automatsikringer - Eier opplyser om at det er støyisolert og dobbeltisolert i veggen mot naboen. - TV og internett fra Haugaland kraft (Altibox) Slik er rominndelingen: Hovedetasje: Gang, stue, kjøkken, toalett og bod. 2. etasje: Hovedsoverom, loftstue, soverom/garderobe og soverom. Underetasje: 2 soverom, bad og vaskerom/bi-inngang.

Beliggenhet

Sveioåsen - sentral beliggenhet i et populært boligfelt Rolig og familievennlig boligområde med flere barnefamilier. Behagelig gangavstand til barnehage, skole og idrettsanlegg. Kort vei til sentrum med butikker og annet som trengs i hverdagen. Her er det god utsikt utover området og det vakre landskapet. Gode solforhold er det også.

Adkomst

Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Det er god plass til parkering i det store gårdstunet.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. Det er ikke montert vedovn, men det er mulighet for dette. Det er varmekabler på badet og vaskerommet. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette