Strøken og meget påkostet leilighet på Garhaug - Kostbart kjøkken som må sees - 3 soverom

Kophaug 35 B

Primærrom 90 m²
Bruksareal 90 m²
Tomt 5396,00 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Byggeår 2018
Prisantydning kr 2 690 000
Felleskost kr 900

Innhold / standard

Denne leiligheten er påkostet langt utover vanlig standard og kan bla. skilte med stort kjøkken med øy og kostbare NEFF hvitevarer. Badet er helfliset og har stort dusjhjørne. Leiligheten er romslig og har 3 soverom, separat vaskerom og stor stue med utgang til terrasse. Ute er det parkering i carport. Dette er et nyetablert boligfelt i Grinde og en ettertraktet beliggenhet for barnefamilier. Leiligheten har alt areal på ett plan og inneholder: gang, bod/vaskerom, 3 soverom, bad og stue/kjøkken. Meget påkostet og oppgradert kjøkken fra Neumann med dype og brede skuffer, lekker vask, overskap og kjøkkenøy. Kostbare integrerte hvitevarer fra NEFF. Badet er helfliset og er utvidet i forhold til hva som opprinnelig var tegnt i prosjektet. De fleste leiligheter her har innvendig bod, men i denne leiligheten er boden gjort om til kombinert bod og vaskerom(dette ble gjort under byggeprosessen) - Måltilpasset solskjerming i samtlige vinduer - Bod og vaskerom med opplegg til vaskemaskin - Downlights stue, kjøkken, bad og gang

Beliggenhet

Grinde Leilighetene ligger i et rolig og nokså nyetablert byggefelt. Kort avstand fra område med skole og idrettsanlegg. Her finner du flerbrukshall, fotballbaner, ballbinge og mer. Ca. 3,5 km unna er Aksdal senter med flere butikker. Her er også Tysværtunet med kino, bibliotek, svømmehall, klatrevegg og flere kulturtilbud.

Adkomst

Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I carport og på gjesteparkering.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 67 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 68 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette