Innflytningsklar leilighet i fri 2. etasje - Tiltalende kjøkken og flott, helfliset bad - Solrik terrasse!

Gåslandtunet 3 C

Primærrom 74 m²
Bruksareal 78 m²
Tomt 6577 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2001
Prisantydning kr 1 790 000
Andel fellesgjeld kr 13 350
Totalpris kr 1 803 350
Felleskost kr 1 200

Beskrivelse/detaljer

Lys og innflytningsklar leilighet med fri beliggenhet i 2. etasje i sentrale samt barne- og familievennlig Skåredalen. Inneholder vindfang, gang, stort lagringsloft, bod, 2 soverom, bad og delvis åpen kjøkken/stueløsning. God standard med nymalt fasade, tiltalende Sigdal kjøkken med intg. hvitevarer og flott, helfliset bad. Sørvendt, solrik terrasse. Velkommen på visning av Gåslandtunet 3C!

Innhold / standard

I 2. etasje og inneholder: Vindfang, mellomgang, stort lagringsloft, bod, 2 soverom, bad og delvis åpen kjøkken/stueløsning. - Firemannsbolig og leilighet oppført i 2001. - Malt fasade i 2018, ny ytterdør i 2019. - Fra byggeår er det oppgradert parkett i alle rom, og vegger i tiltalende farger. - Malt alle rom i 2013: Gang, vindfang og hovedsoverom malt i 2019. - Oppgradert fra byggeår med downlights i mellomgang, bad, stue og kjøkken. - Flott, helfliset bad med opplegg for vaskemaskin, vegghengt toalett, flott innredning, sideskap og dusjkabinett fra 2018. - Tiltalende Sigdal kjøkken med eikefronter, fliser mellom under- og overskap, integrert platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og side-by-side kjøleskap med isbitfunksjon. - Lagt nytt dekke på terrasse i 2018. - Sentralstøvsuger.

Beliggenhet

Gåslandtunet 3 C har flott og fri beliggenhet i byggets andre etasje med solrik terrasse som har sol fra ca. 11/12:00 - 21:00 sommerstid. Her bor en i et rolig, barne- og familievennlig boligområde med barn i alle aldersgrupper. Skåredalen har seilt opp som et av de mest attraktive områdene i Haugesund. Kort gange til nærmeste barnehage og butikk. Kort og trygg gangavstand til nyere barne- og ungdomsskole med topp fasiliteter. Flere idrett- og aktivitetstilbud med flerbrukshall, fotballbaner, basketbane, skatebane, fotballbinger og volleyballbaner. Her arrangeres det også sosiale arrangementer for alle aldergrupper (2-18 år). Om en ønsker å gå tur med familien eller legge ut på en joggetur har en flotte turområder like ved i Steinsfjellet, Vardafjellet og Djupadalen. Djupadalen er populær badeplass og samlingsplass sommerstid. Strategisk plassert med kort avstand til Haugesund sentrum, Raglamyr og innfartsvei i E134.

Adkomst

Fra Haugesund følg Skjoldavegen østover forbi Djupadalen. Etter å ha passert Djupadalen og bomringen ta andre vei til høyre innpå Gåslandtunet. En får Gåslandtunet 3C i andre firemannsbolig på høyre side av veien. Leiligheten ligger i andre etasje mot sør. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast biloppstillingsplass på felles gårdsrom. Parkeringsplass med tilhørende bod nr. 5 fra sør.

Oppvarming

Peisovn i stue. Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - PÅ side-by-side kjøleskap er kun isbit-funksjon i bruk. - Vegghengte hyller på vegg bak spisebord medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Sameiets fellesgjeld har følgende betingelser iflg. sameoets leder: Pantelån i Dnb, 5% rente, Total saldo pr. 31.12.18 kr. 267.000,-.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette