VISNINGSHELG! Innflytningsklar leilighet i fri 2. etasje - Tiltalende kjøkken og flott, helfliset bad - Solrik terrasse!

Gåslandtunet 3 C

Primærrom 74 m²
Bruksareal 78 m²
Tomt 6577 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2001
Prisantydning kr 1 690 000
Andel fellesgjeld kr 13 350
Totalpris kr 1 703 350
Felleskost kr 1 200

Visning

25. januar 2020 kl. 13:00 til 18:00

26. januar 2020 kl. 13:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Lys og innflytningsklar leilighet med fri beliggenhet i 2. etasje i sentrale samt barne- og familievennlig Skåredalen. Inneholder vindfang, gang, stort lagringsloft, bod, 2 soverom, bad og delvis åpen kjøkken/stueløsning. God standard med nymalt fasade, tiltalende Sigdal kjøkken med intg. hvitevarer og flott, helfliset bad. Sørvendt, solrik terrasse. Velkommen på visning av Gåslandtunet 3C!

Innhold / standard

I 2. etasje og inneholder: Vindfang, mellomgang, stort lagringsloft, bod, 2 soverom, bad og delvis åpen kjøkken/stueløsning. - Firemannsbolig og leilighet oppført i 2001. - Malt fasade i 2018, ny ytterdør i 2019. - Fra byggeår er det oppgradert parkett i alle rom, og vegger i tiltalende farger. - Malt alle rom i 2013: Gang, vindfang og hovedsoverom malt i 2019. - Oppgradert fra byggeår med downlights i mellomgang, bad, stue og kjøkken. - Flott, helfliset bad med opplegg for vaskemaskin, vegghengt toalett, flott innredning, sideskap og dusjkabinett fra 2018. - Tiltalende Sigdal kjøkken med eikefronter, fliser mellom under- og overskap, integrert platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og side-by-side kjøleskap med isbitfunksjon. - Lagt nytt dekke på terrasse i 2018. - Sentralstøvsuger.

Beliggenhet

Gåslandtunet 3 C har flott og fri beliggenhet i byggets andre etasje med solrik terrasse som har sol fra ca. 11/12:00 - 21:00 sommerstid. Her bor en i et rolig, barne- og familievennlig boligområde med barn i alle aldersgrupper. Skåredalen har seilt opp som et av de mest attraktive områdene i Haugesund. Kort gange til nærmeste barnehage og butikk. Kort og trygg gangavstand til nyere barne- og ungdomsskole med topp fasiliteter. Flere idrett- og aktivitetstilbud med flerbrukshall, fotballbaner, basketbane, skatebane, fotballbinger og volleyballbaner. Her arrangeres det også sosiale arrangementer for alle aldergrupper (2-18 år). Om en ønsker å gå tur med familien eller legge ut på en joggetur har en flotte turområder like ved i Steinsfjellet, Vardafjellet og Djupadalen. Djupadalen er populær badeplass og samlingsplass sommerstid. Strategisk plassert med kort avstand til Haugesund sentrum, Raglamyr og innfartsvei i E134.

Adkomst

Fra Haugesund følg Skjoldavegen østover forbi Djupadalen. Etter å ha passert Djupadalen og bomringen ta andre vei til høyre innpå Gåslandtunet. En får Gåslandtunet 3C i andre firemannsbolig på høyre side av veien. Leiligheten ligger i andre etasje mot sør. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast biloppstillingsplass på felles gårdsrom. Parkeringsplass med tilhørende bod nr. 5 fra sør.

Oppvarming

Peisovn i stue. Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - PÅ side-by-side kjøleskap er kun isbit-funksjon i bruk. - Vegghengte hyller på vegg bak spisebord medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Sameiets fellesgjeld har følgende betingelser iflg. sameoets leder: Pantelån i Dnb, 5% rente, Total saldo pr. 31.12.18 kr. 267.000,-.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 42 570
Tinglysning skjøte kr 525
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Total kr 43 620

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette